Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ένας Katana πχ δε θα βόλευε στο διαμέρισμα; Έστω και με τα δεδομένα της Ολλανδιας. Για να μην χρειάζεται ντε και καλά να ανοίξει ο κομπιούτορας Δε συγκρίνεται με τον ήχο που έχω στο setup μου, βέβαια γούστα είναι αυτά. Για μένα χίλιες φορές πλαγκίνια και PC. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Εγώ θα πω ότι με ό,τι κι αν παίξω (Marshall, Victory, Blackstar, Atomic Amplifire, Fractal, plugins) παρόμοιο ήχο καταλήγω να έχω, γιατί ο ήχος που έχω μες το κεφάλι μου δεν αλλάζει. Μου αρέσουν τα boxy μεσαία, δε μου αρέσει ιδιαίτερα το επιβλητικό low end και με ενοχλούν οι έντονες ψηλές. Bill και συνονόματος και ίδια γούστα στο guitar tone 1 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση