dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 μπορεί κάτι να προσφέρει όντως σε σεκιούριτυ αλλά ρε σεις.... αρχίζω να αισθάνομαι κάπως... κάπως όταν πριν 15 χρόνια βάζανε ρολά και γιάλες στις τράπεζες 1 με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Έχω να δω face control από τη disco Barbarella το 1980, που το έπαθες ωρε γέροντα; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Έχω να δω face control από τη disco Barbarella το 1980 ... Ντισκόβιος? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ντισκόβιος? Φουλ κομπλέ και εμπριμε 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
akrateia Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Πάλι εδώ είσαι; Τί είναι τώρα; Τί χασομέρι ανακάλυψες; Δεν έχει σκακιστικό όμιλο η πόλη σου να πας να γραφτεις επιτελοςυ The astounding eyes of Rita
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Φουλ κομπλέ και εμπριμε Εγώ ήμανε με τους ροκάδες τότενες. Victoria, Rainbow, κλπ. Τους καρεκλάδες ούτε να τους δω δεν ήθελα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εγώ ήμανε με τους ροκάδες τότενες. Victoria, Rainbow, κλπ. Τους καρεκλάδες ούτε να τους δω δεν ήθελα. Εγώ ιμανε πανκης αλλά άι ωραίε γκομενε ηντονε εις την Βαρβαρελα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εγώ ιμανε πανκης αλλά άι ωραίε γκομενε ηντονε εις την Βαρβαρελα Όλες πιασμάν ήτανε μωρέ. Δεν είδες τι έπαθε η Αλιμπέρτη ασούμε στα τσακάλια? Επί του θέματος. Όταν μπαίνουνε στα γήπεδα με καπνογόνα, κροτίδες και όπλα, πρέπει να ελέγχονται οι οπαδοί στις θύρες εισόδου, τι να κάνουμε. Και εδώ στο noiz είναι κυριλέ. Στην Victoria είχε κάτι καλόπαιδα στην πόρτα, και πριν μπεις σε ρωτάγανε "και τι ομάδα είμαστε?". Για να σας δω να πρέπει να λέτε τι ομάδα είσαστε πριν ποστάρετε εδώ .... Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για να σας δω να πρέπει να λέτε τι ομάδα είσαστε πριν ποστάρετε εδώ .... Κρίμα για τον @cos_dr.... καλός ήταν θα τον θυμόμαστε! 3
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Κρίμα για τον @cos_dr.... καλός ήταν θα τον θυμόμαστε! Εσένα πάντως δεν θα σε ρωτάνε. Μόλις δουν το "13" θα σου φορέσουν ένα κασκόλ του Παναθηναΐκού, και "περάστε κύριε". Στην Victoria βέβαια, αν έλεγες το 13 θα σε παίρνανε τέσσερεις. Ξαπλωμένο. Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις