dimsonic Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 χρειάστηκε 200 φορές, τον πιστεύω. Πάντως είναι ωραίο 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε χρειάστηκε 200 φορές, τον πιστεύω. Πάντως είναι ωραίο Άμα είσαι τόσο καλός, τελειώνεις τόσο γρήγορα. Οι υπόλοιποι ακόμα παλεύουμε: 201, 202, 203.... Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είχε μείνει με το 1st take: 5:20-5:53 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, mpamps είπε Άμα είσαι τόσο καλός, τελειώνεις τόσο γρήγορα. Οι υπόλοιποι ακόμα παλεύουμε: 201, 202, 203.... Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είχε μείνει με το 1st take: 5:20-5:53 σιγουρα αυτος 200 εμεις 203 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Παίζει το τελευταίο σόλο που έγραψα να έχει πάνω από 300 takes, με 250 να μην ακούγονται. Και το τελικό αποτέλεσμα εννοείται είναι comping πολλών takes γιατί μόνο έτσι έβγαινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Αν δεν ειχα και το comping τι θα ημουν στη Γηηηη 150 τενοντιτιδες (επιπλεον) θα παθαινα θα χα καταστραφει. Ψαλιδακι- ψαλιδακι για τα σενα το χτισα το μικρο μου το σολακι κι ουτε που εκοπιασα Θα γραψω φραση με φραση και οχι κοροιδο ολο μαζι με ενα take μοναχα να βλαστημαωωωω θα ριξω εικοσι ψαλιδιες και αμα δε φτανουν ουτε αυτες και κανα pitch correction μεσα εγω πεταωωω Αλα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2023 Καιιιιι.... Εί μα στέ δυο Χι λα ρα κια Στο στε νο το Κααααμπινεεεεεε Γρα φου με κιοι δυο στα DAW μας με τα σο λααααα ρεεεεφφεεεενεεεεεεε Κιο ταν ύ στε ρα βρε θου με λι γο να τζα μα ρου μεεεεεε Χα νου με κιοι δυο το ε να και σ' ολα ρε- τααρουουουουμε. Τι να μου πεις Τι να σου πω Δε φταιμε μεις Που χουμε DAW Δε φταιμε μεις Που χουμε DAW Τι να μου πειειεεεειιιςς και τινααααα πωωω. ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙΑ Μο νο πε νι Μο νο τε ικ Γρα φω γω τα σο λα μουουου Μα με τα στο DAW αρ πα ζω τη βαρ για μα τσο ολα μου (ΔΙΣ) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση