Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Ξεκινάω με την μουσική (ο Allan είναι πάντα εξαιρετικός) από μια τανία που μου άρεσε πολύ, παρόλο που το βιβλίο ήταν πολύ πολύ καλύτερο. Τουλάχιστον κράτησαν τα προσχήματα... (For Carl) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 4 minutes ago, fusiongtr said: Ας μη μείνουμε μόνο στον κινηματογράφο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pavloz είπε Ας μη μείνουμε μόνο στον κινηματογράφο... Το νόημα ήταν τα soundtracks. Απλά τα περισσότερα είναι κινηματογραφικά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, fusiongtr said: Το νόημα ήταν τα soundtracks. Απλά τα περισσότερα είναι κινηματογραφικά. Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 από Pavloz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Για μένα το παρακάτω είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει. Απόλυτη ανατριχίλα σε κάθε δευτερόλεπτο, κάθε αλλαγή, κάθε λεπτομέρεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Για μένα το παρακάτω είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει. Απόλυτη ανατριχίλα σε κάθε δευτερόλεπτο, κάθε αλλαγή, κάθε λεπτομέρεια. Ωραίο! Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ ότι είχε τέτοια μουσικάρα, όλο roll roll roll να γλυτώσω από τους grievers πού να μείνει cpu για ακοή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Terry RoscoeBeck5 said: So say we all... Υ.Γ.: Αυτή την Caprica 6 δε θα την πετύχω πουθενά; Θα της δείξω εγώ! 56 minutes ago, Ali Barout said: Τα βλέπω και ποντάρω τα ρέστα μου σε midi.... Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 από Pavloz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Μιας και είμαστε στα games... Πολλες ανατριχιλες/αναμνήσεις με αυτό εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση