dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Την συλλογή μου τη μουσική την άρχισα με τέσσερις αγορές: 1. Βινύλιο Five miles out -mike Oldfield. 2.: Βινύλιο Speak and Spell -depech mode 3. , Κασσέτα - Duran Duran - Arena. 4. Κασσέτα Judas priests -screaming for vegance. Μέχρι και το γυμνάσια τα αγόρασα και αυτά τα Μπητλς, Τα Ντορέ και Τα Πινκ Φλουντ και τα Ντιπ Πέρπλ....το Ρόλινγκ Στόουνς... Πως τά λέτε,αλλά δεν μου άρεσαν. Άκουγα όμως φανατικά The Who και Alice Cooper. Μετά το λύκειο δεν μπορώ να ακούσω τίποτα από αυτά ούτε για πλάκα. είσαι τζόβενο. Αρχισες με τα τελευταία του oldfield Αρα δεν σε πιάνει νεεεξτ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, dimsonic said: είσαι τζόβενο. Αρχισες με τα τελευταία του oldfield Αρα δεν σε πιάνει νεεεξτ Εγώ που άκουγα καλοκαίρι του 78 (για πρώτη φορά) το Wish you Were Here από το βινύλιο που είχε μέσα την καρτ ποσταλ κτλ έχω ελπίδες γιατρέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pavloz είπε Εγώ που άκουγα καλοκαίρι του 78 (για πρώτη φορά) το Wish you Were Here από το βινύλιο που είχε μέσα την καρτ ποσταλ κτλ έχω ελπίδες γιατρέ; μμμμμ 3 χρονάκια καθυστέρηση είναι αυτά... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 2 minutes ago, dimsonic said: μμμμμ 3 χρονάκια καθυστέρηση είναι αυτά... Είχα την τύχη έστω και τότε να πέσω πάνω...αυτό το Gm του Wright στην αρχή ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pavloz είπε Είχα την τύχη έστω και τότε να πέσω πάνω...αυτό το Gm του Wright στην αρχή ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιάζω... το έπαιξα κάπου ένα 6μηνο μέχρι που το συνήθισα και έχασε την αίγλη του με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε Μετά το λύκειο δεν μπορώ να ακούσω τίποτα από αυτά ούτε για πλάκα. Εγώ σε έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί μεταξύ άλλων μου έχεις πει ότι ακούς ΜΟΝΟ Frank Sinatra. Δεν χρειάζεται να ακούς ΤΊΠΟΤΑ άλλο είχες πει,και συμφωνώ 100%. Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 3 minutes ago, dimsonic said: το έπαιξα κάπου ένα 6μηνο μέχρι που το συνήθισα και έχασε την αίγλη του Καταλαβαίνω...Overdose syndrome...το αφήνεις κάμποσο καιρό και μετά ζωντανεύει πάλι...ισχύει σε όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pavloz είπε Καταλαβαίνω...Overdose syndrome...το αφήνεις κάμποσο καιρό και μετά ζωντανεύει πάλι...ισχύει σε όλα... άστο αυτό.... ζωντανά εννοώ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 1 minute ago, dimsonic said: άστο αυτό.... ζωντανά εννοώ αυτό σκέφτηκα πρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 ναι...το καναμε πρόβες κανα 6μηνο για ένα προτζεκτ που τελικά δεν έγινε ποτέ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση