fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, dimsonic είπε 3 χρονάκια καθυστέρηση είναι αυτά... 31 λεπτά πριν, Superfunk είπε ότι ακούς ΜΟΝΟ Frank Sinatra. Εδώ πόσα χρονάκια καθυστέρηση είναι? Εκτός και αν τον άκουγε ο LK από το 40κάτι ασούμε. Μαθουσάλας θα μας προκύψει τελικά. Εγώ πάντως τον άκουγα τον Μπαχ από το 1724 που τον ανακάλυψα, όταν είχε βγάλει τα Κατά Ιωάννη Πάθη. Δισκάρα λέμε. Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εδώ πόσα χρονάκια καθυστέρηση είναι? Εκτός και αν τον άκουγε ο LK από το 40κάτι ασούμε. Μαθουσάλας θα μας προκύψει τελικά. Καταλαβες πηγε να τη γλυτώσει με τους περπλ και καλα και του εσκασε ο φαντης μπαστούνι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Superfunk είπε Εγώ σε έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί μεταξύ άλλων μου έχεις πει ότι ακούς ΜΟΝΟ Frank Sinatra. Δεν χρειάζεται να ακούς ΤΊΠΟΤΑ άλλο είχες πει,και συμφωνώ 100%. Από "Ξένα" ναι Frank. Από Ελληνικά, ......Στράτο. Ηταν 1980-1981 όταν πήγα στο χωριό και εκεί έμενε ένας εξάδερφος μου. Εγω ήδη είχα αρχίσει να την ψάχνω με την μουσική....πρώτες τάξεις δημοτικού. Μου λέει "τι θες να ακούσουμε , ξένα ή ελληνικά";. Πόσο τον χλεύασα (από μέσα μου). Πόσα "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι¨ (σκέφτηκα) . Η πνευματική ανωτερότητά μου έναντι του ξαδέρφου μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω την αναζήτηση μου στη μουσική. Έψαξα....άκουσα....άκουσα....άκουσα πολύ....αγόρασα....διάβασα....άκουσα....αγόρασα ....αγόρασα....αγόρασα....διάβασα....άκουσα ....άκουσα. Μου πήρε 43 έτη να καταλάβω ότι η μουσική χωρίζεται σε "ξένα" και "ελληνικά". Ο εξάδερφος το ξερε από τότε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εγώ πάντως τον άκουγα τον Μπαχ από το 1724 που τον ανακάλυψα, όταν είχε βγάλει τα Κατά Ιωάννη Πάθη. Δισκάρα λέμε. Είχε βγάλει ο Μπαχ - Σπυρόπουλος τέτοιο δίσκο; 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, LK είπε Από Ελληνικά, ......Στράτο. ήξερες τον Στράτο από τότε?, εγώ στο φόρουμ τον έμαθα 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, LK είπε Από ποιά ηλικία και μετά είσαι ηλικιωμένος για να δω αν εμπίπτω στην κατηγορία; Άμα σε καλέσει η Γιάμαλη και σε ρωτήσει πως βλέπεις τα πράγματα και της πεις "Γάμησέ τα", τότε make no mistake - είσαι ηλικιωμένος. Ο Πουλικάκος πάντως (για τον οποίο το έγραψα, κυρίως) δεν μιλούσε για την μουσική. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Άμα σε καλέσει η Γιάμαλη και σε ρωτήσει .......... Εμένα δεν μα καλούν πουθενά. Φορέβα Γιάνγκ 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, LK είπε Από "Ξένα" ναι Frank. Από Ελληνικά, ......Στράτο. Ηταν 1980-1981 όταν πήγα στο χωριό και εκεί έμενε ένας εξάδερφος μου. Εγω ήδη είχα αρχίσει να την ψάχνω με την μουσική....πρώτες τάξεις δημοτικού. Μου λέει "τι θες να ακούσουμε , ξένα ή ελληνικά";. Πόσο τον χλεύασα (από μέσα μου). Πόσα "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι¨ (σκέφτηκα) . Η πνευματική ανωτερότητά μου έναντι του ξαδέρφου μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω την αναζήτηση μου στη μουσική. Έψαξα....άκουσα....άκουσα....άκουσα πολύ....αγόρασα....διάβασα....άκουσα....αγόρασα ....αγόρασα....αγόρασα....διάβασα....άκουσα ....άκουσα. Μου πήρε 43 έτη να καταλάβω ότι η μουσική χωρίζεται σε "ξένα" και "ελληνικά". Ο εξάδερφος το ξερε από τότε. Τα κεράκια που είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Τα κεράκια που είναι; Ποιά κεράκια; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, LK είπε Ποιά κεράκια; Έτσι όπως τα είδα τόσα albums (μόνο) του Sinatra, σαν βωμός λατρίεα μου φάνηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση