disd Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2007 καλησπερα παιδες. ψαχνομαι για εξοπλισμο για ενα προβαδικο-ντεμαδικο που ετοιμαζω. η συγκεκριμενη κονσολιτσα μου καθεται γαντι και εχει και το firewire option που με βολευει απιστευτα. εχω διαβασει μερικα reviews τα οποια την αποθεωνουν αλλα εχω διαβασει και ενα που με εβαλε σε σκεψεις. http://www.mackie.com/pdf/press/11-05_Onyx1640_ProAudioReview.pdf αναμεσα στα αλλα (καλα) λογια τονιζεται η κακη ποιοτητα κατασκευης ο τυπος λεει οτι οταν πηρε την κονσολα κατι ακουγοταν απο μεσα , σαν να υπαρχει κατι μεσα χυμα (βιδα η οτιδηποτε αλλο) με ξενερωσε πολλυ αυτο το ριβιου και με εξεπληξε επισης το οτι η μακι το ειχε στο σαιτ της και μαλιστα πρωτο πρωτο. στο δια ταυτα λοιπον: γνωριζει κανεις να μου πει αν ισχυουν αυτα περι ποιοτητας κατασκευης? ποσο θα με επηρεασει πιστευετε αυτο ? καμια εναλλακτικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Εγω παντως που εχω μια mackie ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. Οσο για την ποιοτητα κατασκευης πιστευω πως η mackie εχει καλο ονομα.. Φανταζομαι οτι αυτος που ακουσε κατι μεσα στην κονσολα ειναι περιπτωση..Αλλωστε οτι μηχανημα και να παρεις (ακομα και κινεζικα) δεν θα ακουσεις κατι να εχει φυγει απο μεσα... :roll: χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση