gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Μπάντα να τζαμάρω, πλέον, δεν έχω. Κάθε Δευτέρα πάω στο ωδείο της γειτονιάς και για 40 λεπτά παίζω μαζί με <15χρονα πιτσιρίκια. Κάθε βδομάδα βγάζουμε και άλλο κομμάτι (το ωδειο διοργανώνει συχνά λάιβ με τα γκρουπ που έχει). Σημερα προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό. Η εγγραφή είναι χάλια, εννοείται.... Στα φωνητικά και στην lead κιθάρα είμαι εγώ. Παίζω σε ένα fender champion 40, καρφί... Your browser does not support the HTML5 audio tag white room.mp3 16 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15χρονα που παίζουν το White room....υπάρχει ακόμα ελπίδα! Ωραίος Γεώργιε και να σου πω την αλήθεια ζηλεύω λίγο... Μπράβο σε όλους!!! Υ.Γ. ρε συ είχα ξεχάσει τι φωνάρα έχεις.... βλέπω βελτίωσες και στην προφορά σου. 3:33 ούτε ο Gillan να ήσουν.... Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 από cigaret13 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Του Gillan την εκτέλεση άκουσα για να το βγάλω. Δεν χωνεύω καθόλου τον Bruce. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Πως μας εφτιαξες έτσι! Οι ψεύτικες αλά Γκιλαν με έστειλαν. Παρολες κάποιες ατέλειες, το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο ζωντανό και ξεσηκωτικο! Μας έχει φαει η τυποποίηση του click track και έχουμε ξεχασει πως είναι η αίσθηση του live 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, roberto30 είπε Μας έχει φαει η τυποποίηση του click track και έχουμε ξεχασει πως είναι η αίσθηση του live Πόσο δίκιο έχεις βρε Απόστολε.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Όλοι καναμε πολλά λαθη, αλλά το ευχαριστήθηκαμε. Αστείρευτη ορεξη τα μικρά. 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, gkourmoul1 said: Μπάντα να τζαμάρω, πλέον, δεν έχω. Κάθε Δευτέρα πάω στο ωδείο της γειτονιάς και για 40 λεπτά παίζω μαζί με <15χρονα πιτσιρίκια. Κάθε βδομάδα βγάζουμε και άλλο κομμάτι (το ωδειο διοργανώνει συχνά λάιβ με τα γκρουπ που έχει). Σημερα προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό. Η εγγραφή είναι χάλια, εννοείται.... Στα φωνητικά και στην lead κιθάρα είμαι εγώ. Παίζω σε ένα fender champion 40, καρφί... Your browser does not support the HTML5 audio tag white room.mp3 5.02 MB · 111 downloads Ήρθε η ώρα να στήσεις το Greek School of Rock._ Υ.Γ.: Θα σε φωνάζουμε JB μετά... Ή αν έχεις πιο υψηλές προσδοκίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 το καλύτερο φάρμακο η νεολαία. Μπράβο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 2 minutes ago, dimsonic said: το καλύτερο φάρμακο η νεολαία. Μπράβο Έτσι...μαζί σου 101% σ' αυτό. 2 hours ago, gkourmoul1 said: Μπάντα να τζαμάρω, πλέον, δεν έχω. Κάθε Δευτέρα πάω στο ωδείο της γειτονιάς και για 40 λεπτά παίζω μαζί με <15χρονα πιτσιρίκια. Κάθε βδομάδα βγάζουμε και άλλο κομμάτι (το ωδειο διοργανώνει συχνά λάιβ με τα γκρουπ που έχει). Σημερα προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό. Η εγγραφή είναι χάλια, εννοείται.... Στα φωνητικά και στην lead κιθάρα είμαι εγώ. Παίζω σε ένα fender champion 40, καρφί... Your browser does not support the HTML5 audio tag white room.mp3 5.02 MB · 111 downloads Να σημειωθεί στα πρακτικά πως <15χρονα να παίζουν έτσι είναι περισσότερο από αξιοσημείωτο. Ούτε 40άρηδες+ δεν έχω ακουσει να αποδίδουν τόσο σωστά. Να μεταφέρεις τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στα παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Έχουν πολύ ενθουσιασμό, κάνουν τα πάντα με πολλή όρεξη, το ταλέντο και το μυαλό περισσεύει στη γενιά αυτή. Τουλάχιστον δεν ακουνε Τραπ... 4 λεπτά πριν, Pavloz είπε Έτσι...μαζί σου 101% σ' αυτό. Να σημειωθεί στα πρακτικά πως <15χρονα να παίζουν έτσι είναι περισσότερο από αξιοσημείωτο. Ούτε 40άρηδες+ δεν έχω ακουσει να αποδίδουν τόσο σωστά. Να μεταφέρεις τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στα παιδιά! Θα τους το μεταφέρω. Ο ντράμερ είναι 20χρονος, και είναι αρκετα έμπειρος. Οι υπόλοιπες κοπελιές είναι από γυμνάσιο και λύκειο. Έχουν μεράκι και προσπαθούν. Έχουν έναν καταπληκτικο δάσκαλο που τις μαθαίνει σωστά και τις βάζει στο κλίμα της συλλογικής προσπάθειας . Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση