fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Εύκολο. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Εξαιρετικά δύσκολη μαντεψιά, ειδικά αφού έχεις πολύ χαμηλά το gain και δεν παίζεις και με το tone για να δούμε που κινείται συχνοτικά. Επειδή σχεδόν δεν κατάλαβα που το άνοιξες θα έβαζα κι εγώ τα λεφτά μου σε ένα από τα εκατοντάδες αντι-ts, αυτά με το πιο flat eq ή και με χαμηλωμένα μεσαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εύκολο. Και εγώ μόλις είδα το post του Δημήτρη, εκεί πήγε αμέσως το μυαλό μου... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Μήπως πήρες το Nothingsizer? Πολύ πολύ ωραίο, λυρικό θα χαρακτηρίσω το παίξιμο. Ακούγεται σαν tube screamer κάτι με σχετικά χαμηλά το gain, πολλά θα μπορούσε να είναι. Μεγειά, πάντα τέτοια. 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Εύκολο. μάλλον κάτι τέτοιο εννοείς 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Επανέρχομαι με το ίδιο τρακι, αλλά επειδή σας ζόρισε, άλλαξα κιθάρα, πήρα μια απ αυτές που σας αρέσουν και τσίμπισα λίγο vol /gain και έκοψα ένα κλικ μπασα. Πάλι δεν θα σας θάψει το gain, αλλά.... back2.mp3 λάβετε υπόψη ότι πάντα παίζω χωρίς πένα και πρόσφατα έκοψα λίγο ένα νύχι λόγω υπερμετρης φθοράς... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Μήπως είναι αυτό? 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 3 hours ago, dimsonic said: Πήρα ένα καινούργιο πεταλάκι και είπα να το δοκιμάσω πως βγαίνει. βρήκα ένα μπακιτρακι και έγραψα 2-3 λεπτά. Πάνω στο cubase 10 γιατί είχα το λαπτοπ ανοιχτό. Οπότε δεν υπάρχουν πολλά κόλπα πάνω του, καθώς αυτά είναι στημένα στο μεγάλο υπολογιστή. Η dot με τον benedetto στην αρχή καθαρή πάνω στο iridium με προσομοίωση τον deluxe reverb και καμπίνα 2Χ10. Το πετάλι είναι μπροστά και το ανοίγω στο δεύτερο verse. Μην περιμένετε σημεία και τέρατα. Είμαι των χαμηλοgain ρυθμίσεων και δεν θα ακούσετε αγριάδες. Μπορείτε και άνετα (?) νομίζω να μαντέψετε και το πετάλι.... Your browser does not support the HTML5 audio tag back.mp3 Αυτό είναι εξαιρετικό! Θα ήθελα να έχω το αρχείο χωρίς μπάσο. Μη ρωτάς γιατί, ξύπνησε ο ρομαντικός πιτσιρικάς μέσα μου... Για το πεταλάκι τώρα...who gives a frack! Το αποτέλεσμα είναι σε επίπεδο "Satch" (όταν έχει όρεξη)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pavloz είπε Αυτό είναι εξαιρετικό! Θα ήθελα να έχω το αρχείο χωρίς μπάσο. Μη ρωτάς γιατί, ξύπνησε ο ρομαντικός πιτσιρικάς μέσα μου... Για το πεταλάκι τώρα...who gives a frack! Το αποτέλεσμα είναι σε επίπεδο "Satch" (όταν έχει όρεξη)... πού να το βρω μανα μου... μπακι τρακι λέμε.... αυτό παίζει κι εγώ...κάαααθομαι (τι είναι σατς?) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, dimsonic είπε πρόσφατα έκοψα λίγο ένα νύχι λόγω υπερμετρης φθοράς... Αυτό ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο... 2 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση