gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θέλω να σε ρωτήσω πώς το αποφάσισες, τι ήταν αυτό που σε έψησε. Έψαχνες τέτοιο πετάλι? Διάβασες ή είδες τίποτα που να σε κινητοποίησε? Δεν μπορεί να ξύπνησες ένα πρωί και να είπες θα πάρω αυτό. Μπορείς να κάνεις ψυχανάλυση και στη γυναίκα μου? Αγόρασε πάλι τσάντα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αγόρασε πάλι τσάντα. Αναμενομενο. Πατσιζει 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μπορείς να κάνεις ψυχανάλυση και στη γυναίκα μου? Αγόρασε πάλι τσάντα. Οπότε τώρα, εσύ ποια tele γλυκοκοιτάζεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Οπότε τώρα, εσύ ποια tele γλυκοκοιτάζεις? Βρε εγώ πήρα το κατιτις μου, αλλά εκείνη υπέθεσα οτι δεν το πήρε χαμπάρι. Γιατί πήγε και πήρε τσάντα? Μήπως καταλαβε ότι εγώ δεν κατάλαβα ότι κατάλαβε ότι ψώνισα? Γι'αυτό θέλω τη βοήθεια του ειδικού 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Βρε εγώ πήρα το κατιτις μου, αλλά εκείνη υπέθεσα οτι δεν το πήρε χαμπάρι. Γιατί πήγε και πήρε τσάντα? Μήπως καταλαβε ότι εγώ δεν κατάλαβα ότι κατάλαβε ότι ψώνισα? Γι'αυτό θέλω τη βοήθεια του ειδικού Ολα τα παιρνει χαμπαρι. Εσυ δεν καταλαβες οτι καταλαβε αλλα εκανε οτι δεν καταλαβε για να μην καταλαβεις εσυ τι καταλαβε 1 2 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Γιατί πήγε και πήρε τσάντα? Μήπως καταλαβε ότι εγώ δεν κατάλαβα ότι κατάλαβε ότι ψώνισα? Όχι. Εγώ νομίζω ότι νόμιζε ότι νόμιζες ότι νόμιζε ότι δεν κατάλαβες ότι πήρε την τσάντα. Αλλιώς δεν θα είχε σημασία ότι δεν κατάλαβες ότι δεν κατάλαβε ότι νόμιζες ότι δεν κατάλαβε ότι ψώνισες. Ελπίζω να βοήθησα. EDIT: Μαζί γράφαμε dim. Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Νομίζω ότι κατάλαβα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε EDIT: Μαζί γράφαμε dim. Αυριο ανοιγουμε ψυχιατρειο 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Αυριο ανοιγουμε ψυχιατρειο Αλλά τις πόρτες θα τις αφήσουμε ανοιχτές. Να μπαινοβγαίνει ο κόσμος δηλαδής. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, dimsonic είπε το κλιπ είναι όντως πρόχειρο. Το μπακινγκ ήταν το πρώτο που βγήκε. Πιθανότατα έκανα κάτι βιαστικά με το loopback και ίσως έχει κάποιο dalay. Και φυσικά επειδή το έγραψα στο cubase του λαπτοπ δεν έκανα καμιά επεξεργασία καθώς όλα μου τα πλαγκιν είναι στο άλλο. Το έχω μόλις 2.5 μέρες, αλλά δεν είμαι και σε φόρμες μια και τους τελευταίους 2 μήνες βάλθηκα να γίνω πληκτράς... και έχω να πιάσω κιθάρα καιρό. Συνεπώς δεν είμαι σε φάση να γουστάρω πολύ. Πιο πολύ ψάχνω και διεκπεραιώνω. Κατα τα άλλα μπροστά από ενισχυτή όχι, διότι το εύκολο σεταπ μου είναι ψηφιακό με τελευταίο παίκτη το ιρίδιο. Το ενισχυτή που έχω (Roland cube 30χ) τον βάζω μόνο γιορτές και τον λαμπάτο diy κάθε Χριστούγεννα (φέτος...όχι). Ελπίζω να ανεβάσω πιό decent κλιπς ή και βίντεο όταν μπορέσω γενικά και συμμαζέψω τον εαυτό μου. Δοκιμάστηκε μόνο στο ιρίδιο μπροστά και σε καθαρό. Κάποια στιγμή θα κοιτάξω να γράψω από το pre out του Roland και θα το βάλω εκεί. Για το πετάλι γενικώς θα πω ότι είναι ό,τι περιμένει κανείς από αμερικάνικη κατασκευή (όπως και από το ιρίδιο φυσικά). Αψογο μεν σοβαρό δε. Ακόμα και με μπαταρία ήρθε. Τελος όσον αφορά στο θέμα τιμή σίγουρα συμφέρει το deluxe στα 219 διότι το απλό βγαίνει στα 149 αλλά με τα μεταφορικά πάει στα 169. Το deluxe έχει το ενδιαφέρον χαρακτηριστκό του buffer ή true bypass με διακόπτη και τα active eq. Υπόσχομαι θα επανέλθω σε πρώτη ευκαιρία. Κατατοπιστικότατος. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση