dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Πήρα ένα καινούργιο πεταλάκι και είπα να το δοκιμάσω πως βγαίνει. βρήκα ένα μπακιτρακι και έγραψα 2-3 λεπτά. Πάνω στο cubase 10 γιατί είχα το λαπτοπ ανοιχτό. Οπότε δεν υπάρχουν πολλά κόλπα πάνω του, καθώς αυτά είναι στημένα στο μεγάλο υπολογιστή. Η dot με τον benedetto στην αρχή καθαρή πάνω στο iridium με προσομοίωση τον deluxe reverb και καμπίνα 2Χ10. Το πετάλι είναι μπροστά και το ανοίγω στο δεύτερο verse. Μην περιμένετε σημεία και τέρατα. Είμαι των χαμηλοgain ρυθμίσεων και δεν θα ακούσετε αγριάδες. Μπορείτε και άνετα (?) νομίζω να μαντέψετε και το πετάλι.... back.mp3 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μπορείτε και άνετα (?) νομίζω να μαντέψετε και το πετάλι.... Your browser does not support the HTML5 audio tag back.mp3 Metal Zone? 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Δε νομίζω να αγοραζα ποτέ κατι με τη λεξη αυτη 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Nestoras είπε Metal Zone? Καθαρό μπουστ πήρε Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κλονοκλωνος? (Οχι οτι καταλαβα και πολλα δηλαδη, αλλα λεμε τωρα). Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 από odis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Καθαρό μπουστ πήρε Ειπα δεν θα εχει αγριαδες το τζαμακι. Οχι το πεταλι 2 λεπτά πριν, odis13 είπε Κλονοκλωνος? (Οχι οτι καταλαβα και πολλα δηλαδη, αλλα λεμε τωρα). σίγουρα δε βοηθάει το κλιπ αλλα κατι καταλαβες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δε νομίζω να αγοραζα ποτέ κατι με τη λεξη αυτη Digital Metalizer? 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Metallic chassis booster 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Δε ξέρω για το πετάλι. Η κιθάρα μια χαρά ωραία και γλυκιά ακούγεται. Κάτι στα τύμπανα όμως ακούγεται διπλό, ειδικά σε hi-hat και ride. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Δε ξέρω για το πετάλι. Η κιθάρα μια χαρά ωραία και γλυκιά ακούγεται. Κάτι στα τύμπανα όμως ακούγεται διπλό, ειδικά σε hi-hat και ride. μπορεί να εγινε κατι με το loopback με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση