Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Καλά σας λέει. Πλακωθείτε αλλού. Μην μαμάτε clip συμφορουμίτη, Ελάτε στον Ροτζερ ΓΟυότερς να σας περιποιηθώ. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pavloz είπε Αν το έκανα, αποδέχομαι το ban Προτείνω να μπει νέα λειτουργία " auto-ban". Όποιος θέλει να μπορεί να αυτό μπαναριστει για όσο θέλει. Επί τοις ουσίας, παντως, δεν συμφωνώ με τα τελευταία σου ποστ. Αλλά καλό είναι να μη το συνεχισουμε... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ωρε, καιρο είχαμε να πλακωθουμε Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται ρε παλικάρια. Ανεβάστε καμια ωραία μουσική να κάνουμε λίγο χαβαλε. Θα ανέβαζα εγώ, αλλά περιμένω να παλιώσουν οι χορδές. Ας ακούσουμε Μπαχ. Συμμετέχουν οι ENIGMA 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Just now, gkourmoul1 said: Προτείνω να μπει νέα λειτουργία " auto-ban". Όποιος θέλει να μπορεί να αυτό μπαναριστει για όσο θέλει. Επί τοις ουσίας, παντως, δεν συμφωνώ με τα τελευταία σου ποστ. Αλλά καλό είναι να μη το συνεχισουμε... Μαζί σου και το ράβω . Ρώτα όμως και τον @manosx μιας και το έφερε η κουβέντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Προτείνω να μπει νέα λειτουργία " auto-ban". Όποιος θέλει να μπορεί να αυτό μπαναριστει για όσο θέλει. Επί τοις ουσίας, παντως, δεν συμφωνώ με τα τελευταία σου ποστ. Αλλά καλό είναι να μη το συνεχισουμε... εγω λέω για γίνει autobahn και όσοι τρέχουν με ταχύτητα φωτός να την καβαλάνε και να αφήνουν τους άλλους πίσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Pavloz είπε Διαφορετικά δεν θα κάτσω να ακούω μπαρούφες από κανέναν. "συνθέτης/παραγωγός/δημιουργός μουσικής κολεκτίβας"...άιντε καλά... ψάρωσα τώρα... @fusiongtr Επειδή σε σέβομαι, το σταματάω εδώ._ Βρε Παύλο μου, δεν το είπα για να "ψαρώσει" κανείς, το είπα επειδής ρωτούσες τι παίζει ο Παράγκας ασούμε. Φυσικά να μην ακούς μπαρούφες, αλλά ειλικρινά δεν είδα να σου γράψει κάτι ο Σάμη. Από εκεί και πέρα, επειδής τον ξέρω, είμαι σίγουρος ότι από κοντά όχι απλά θα τα βρίσκατε, αλλά θα κάνατε και πολύ καλή παρέα. Προς όλους μας ... Ας μην είμαστε πάντα έτοιμοι για παρεξήγηση ρε παιδιά. Ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος. 13 λεπτά πριν, LK είπε Ελάτε στον Ροτζερ ΓΟυότερς να σας περιποιηθώ. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το post της χρονιάς. Ακόμα κλαίω από τα γέλια. Να 'σαι καλά φίλτατε κύριε LK. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Πολύ καλό.μπραβο σου man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση