Στάθης Π. Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και βέβαια είναι. Αλλά μου έχουν βγάλει και το ΦΑΣΙΟΝ ασούμε. Ο λαός μίλησε ασούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2023 33 λεπτά πριν, Στάθης Π. είπε Ο λαός μίλησε ασούμε γενικά εδώ στο νόιζ είμαστε λίγο γλωσσο...μπλάστες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Στις 9/2/2023 στις 2:43 ΜΜ, marathon είπε Δεν ξέρω πάντως -και θα ήταν ενδιαφέρον θέμα- πόσα groups είχαν στελέχη που όλοι να έχουν σημαντικές καριέρες. Εκτός από τους Genesis (που ΟΛΑ τα μέλη είχαν έντονη προσωπικότητα και σπουδαίες καριέρες), δεν μου έρχονται στο μυαλό κάποιοι άλλοι με παρόμοια διαδρομή. Deep Purple, ας πούμε....Ο Lord είχε τη δική του προσωπικότητα και projects, ο Blackmore επίσης....οι άλλοι? Στις 9/2/2023 στις 3:11 ΜΜ, marathon είπε Γνωστά αυτά...οι άλλοι 2 όμως έτρωγαν από τα έτοιμα!!!! Μια χαρά καριέρα είχαν και οι άλλοι και δεν έτρωγαν απ' τα έτοιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Ενάμιση χρόνο σκεφτόσουν την απάντηση? 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Ενάμιση χρόνο σκεφτόσουν την απάντηση? Τουλάχιστον εγώ απάντησα έστω και τώρα που το είδα διότι ήξερα τι ισχύει. Εσύ δεν υπερασπίστηκες καθόλου τα μέλη των DP. Μάλλον δεν ήξερες ότι έχουν κάνουν καριέρα και εκτός DP οι υπόλοιποι όποτε σε κατανοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Τουλάχιστον εγώ απάντησα έστω και τώρα που το είδα διότι ήξερα τι ισχύει. Εσύ δεν υπερασπίστηκες καθόλου τα μέλη των DP. Μάλλον δεν ήξερες ότι έχουν κάνουν καριέρα και εκτός DP οι υπόλοιποι όποτε σε κατανοώ. Δεν το είχα διαβάσει καν το ποστ. Ποιος ασχολείται ρε συ με τους DP? Ο Samy και 2-3 άλλοι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Τι προμνησία (deja vu) είναι τούτη; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση