John Goumis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Οταν τα έκαναν αυτά οι MANOWAR ο Waters ετρωγε βελανίδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Απαιτείτε μέρος σκιερό με υγρασία και τριγύρω κοπριές που όζουν. Όλα αυτά τα χρόνια και συναντήσεις εις την Β. Ελλάδα κάμναμε, μέχρι και πενιές ρίξαμε, αλλά εσείς απών, παρά τα τηλέφωνα Έχω παρατήσει τα εγκόσμια και έχω αποσυρθεί στον πύργο μου . Το μόνο που με συνδέει με τον έξω κόσμο είναι να κλειδώνω κάνα θέμα στο νοιζ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, LK είπε Έχω παρατήσει τα εγκόσμια και έχω αποσυρθεί στον πύργο μου . Το μόνο που με συνδέει με τον έξω κόσμο είναι να κλειδώνω κάνα θέμα στο νοιζ. Αμάν, έρχεται ο LK να το κλειδώσει ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομιζω πως μετα απο αυτο αλλαζω αρδην αποψη. Υπερ του μπαςιστα εννοειται. Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 από fenderiarhs 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, dimsonic είπε Γενικη αμνηστία? Μάλλον ΟΧΙ Πρέπει να είσαι κολλητός του mod για αυτό Δεν βλέπω τους αδικαιολογήτως μπαταρισμένους waterfall από τη Χαλκίδα, και τον φίλο από το Βέλγιο που δεν θυμάμαι το όνομα του να ποστάρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SibLt είπε Μάλλον ΟΧΙ Πρέπει να είσαι κολλητός του mod για αυτό Δεν βλέπω τους αδικαιολογήτως μπαταρισμένους waterfall από τη Χαλκίδα, και τον φίλο από το Βέλγιο που δεν θυμάμαι το όνομα του να ποστάρουν απλώς διαπίστωσα. Νομίζω δεν είναι αργά για τους άλλους (υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας από όσο θυμάμαι) αλλά σίγουρα εξαρτάται κι από τους ίδιους στο παρακάτω βλέπεις απίστευτη κρυάδα και αμηχανία Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, LK είπε Έχω παρατήσει τα εγκόσμια και έχω αποσυρθεί στον πύργο μου . Το μόνο που με συνδέει με τον έξω κόσμο είναι να κλειδώνω κάνα θέμα στο νοιζ. Μισό λεπτό να πω κάτι που θέλω για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ και κλειδώστε το,. χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Παράγκας…δεν σε φέραμε πίσω για να μαλώνεις συνέχεια - αυτό το μπορούμε και μόνοι μας!-. Σε φέραμε να ανεβάσεις κανένα έπος…για στρώσου στη δουλειά! 2 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, marathon είπε Σε φέραμε να ανεβάσεις κανένα έπος… Έρχεται... έρχεται... Και θα είναι με συμμετοχή έκπληξη! 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έρχεται... έρχεται... Και θα είναι με συμμετοχή έκπληξη! Του waterfall? 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση