Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Είδα ότι δεν είχα μπύρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 @Ali Barout Κοίτα, τον χειμώνα μπύρες έξω με παρέα. Στο σπίτι οίνος. Μόλις πιάσουν οι ζέστες βέβαια γίνεται total recall 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 αν έκοβες 1-2 τετράδες μέτρα και του έβαζες ένα καλό φινάλε λύσιμο θα ήταν ακόμα πιο περφεκτ. Κι αν έβαζες μια παραλλαγή των ακόρντων στη μέση θα ήταν κανονικό κομμάτι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Ali Barout είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ήθελα να το θίξω κι εγώ αυτό, ότι για να παίζει τόσο χαλαρά και κουλ ο Γιωργάρας, ή έχει παιδιά διαμάντια, ήσυχα, που τους δίνεις ένα μυθιστόρημα, δυο παντόφλες κι ένα βρασταράκι και τα αφήνεις στην πολυθρονίτσα τους, ή ότι τα έχει η μαμά από κοντά! Έγραψα σχετικά ήρεμα, δεδομένου ότι γράφω στο σαλόνι. Έπαιζαν ένα μπαλόνι και έτρεχαν ακριβώς πίσω μου, 2 φορές ο μικρός ήρθε να με ρωτήσει κάτι, και μια φορά σκουντησαν την καρέκλα. Συνηθισμένα πράγματα. Οι ηχογραφήσεις μου έτσι γίνονται συνήθως, εκτός κι εάν είναι τα παιδιά στο σχολείο... 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε αν έκοβες 1-2 τετράδες μέτρα και του έβαζες ένα καλό φινάλε λύσιμο θα ήταν ακόμα πιο περφεκτ. Κι αν έβαζες μια παραλλαγή των ακόρντων στη μέση θα ήταν κανονικό κομμάτι Τώρα πήρα χαμπαρι πως δεν ανέφερα ότι είναι backing track. Το θεώρησα αυτονόητo.... Εάν καθόμουν να κάνω τέτοιο backing, θα είχα φτιάξει κανονικό κομματι... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έγραψα σχετικά ήρεμα, δεδομένου ότι γράφω στο σαλόνι. Έπαιζαν ένα μπαλόνι και έτρεχαν ακριβώς πίσω μου, 2 φορές ο μικρός ήρθε να με ρωτήσει κάτι, και μια φορά σκουντησαν την καρέκλα. Συνηθισμένα πράγματα. Οι ηχογραφήσεις μου έτσι γίνονται συνήθως, εκτός κι εάν είναι τα παιδιά στο σχολείο... Είσαι ΖΕΝ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Είσαι ΖΕΝ! Και χωρίς ακουστικά. Με τα μόνιτορ γράφω, σε μέτρια ένταση. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και χωρίς ακουστικά. Με τα μόνιτορ γράφω, σε μέτρια ένταση. τα ακουστικά σε βάζουν μέσα καλύτερα πάντως 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε @Ali Barout Κοίτα, τον χειμώνα μπύρες έξω με παρέα. Στο σπίτι οίνος. Μόλις πιάσουν οι ζέστες βέβαια γίνεται total recall Δεν μπορώ να αγγίξω μπύρα τον χειμώνα, εκτός και εάν είναι ζεστή μέρα και έχω μπροστά μου κάνα τέτοιο 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Καλά, τέτοια βάζε εσύ, και μέχρι το καλοκαίρι θα έχω τη γυναίκα να μου λέει "Γιατί δεν πάμε Κρήτη διακοπές, να χλαπακιάζουμε αβέρτα γνωρίσουμε τον Κουρμούλη;" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Δεν μπορώ να αγγίξω μπύρα τον χειμώνα, εκτός και εάν είναι ζεστή μέρα Εμένα μου αρέσει η μπύρα και ζεστή (έξω απ' το ψυγείο), και για τον χειμώνα είναι σούπερ. Μια χαρά το παίξιμο! 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση