Flotzen Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Γκουντ ίβνινγν έβρι μπάντι... Μετά από πολύ καιρό απραξίας αποφάσισα να ξεκινήσω να ξαναπαίζω κιθάρα στο σπίτι. Και τώρα παίζω, βέβαια, χωρίς ενισχυτικά, όμως. Κατέληξα(;) στο Hotone Ampero. Επειδή δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά (εξ' ου και το Ampero αντί των Helix, AxeFx, κτλ...) και δεν θέλω να κουφαθώ παίζοντας αποκλειστικά με ακουστικά, σκέφτηκα να πάρω ένα σετάκι ψιλοδυνατά ηχεία υπολογιστή (μαζί με sub να ακούω και λίγο μπάσο). Κάτι σαν αυτά ας πούμε https://www.skroutz.gr/s/7468403/Logitech-Z533-Ηχεία-Υπολογιστή-2-1-με-Ισχύ-60W-σε-Μαύρο-Χρώμα.html#reviews . Το έχει δοκιμάσει κανένας ή είναι χαζή σκέψη εξ' αρχής; I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 To ampero το χαλβαδιαζω και εγω. Για ποια έκδοση μιλας? Τι μπάτζετ εχεις για ηχεία? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πώς θα συνδέσεις την κιθάρα στον υπολογιστή; Θα χρειαστείς κάρτα ήχου (audio interface), γιατί χωρίς αυτή, ενδέχεται με άλλους τρόπους να έχεις input lag. Στις κάρτες ήχου συνήθως βάζουμε 1+1 ηχεία, ένα για δεξιά και ένα για αριστερά. Θεωρητικά μπορείς να συνδέσεις ένα τέτοιο συμβατικό σετ ηχείων, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Σε αυτή την τιμή παίρνεις ένα σετ Presonus Eris και είσαι υπερ-καλυμμένος. Ή μάλλον εννοείς ότι θες να βάλεις απευθείας πάνω στο Ampero τα ηχεία. Φαντάζομαι μπορείς να τα βάλεις στην είσοδο Headphones. Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου 2023 από Alex Raptakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε To ampero το χαλβαδιαζω και εγω. Για ποια έκδοση μιλας? Τι μπάτζετ εχεις για ηχεία? Αυτό. https://www.thomann.de/gr/hotone_ampero.htm Σκεφτόμουν να μου βγουν όλα μαζί γύρω στα 4 με 4,5 κατοστάρικα. Γι' αυτό ρωτάω αν θα κάνω δουλειά με ηχεία PC. 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε Πώς θα συνδέσεις την κιθάρα στον υπολογιστή; Δεν θα χρησιμοποιηθεί πουθενά υπολογιστής. Πολυεφέ είναι το Ampero. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 το εχω δοκιμασει σε τετοια ηχεια logitech αλλο μοντελο. χρωματιζουν πολυ.θα φτιαχνεις ηχο στα ηχεια και αλλιως θα ακουγεται με ακουστικα.καλυτερα μονιτορ αν οχι δυο τα παιρνεις ενα ενα. αν και με αυτα τα λεφτα παιρνεις και δυο πιο μικρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μη βάλεις ηχεία υπολογιστη, ειδικά με subwoofer. Στη θέση σου θα αγοραζα ενα οικονομικό σετ μόνιτορ. Είσαι πάλι εντός μπάτζετ. https://www.thomann.de/gr/alesis_elevate_5_mkii.htm Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου 2023 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχεις άδικο. Απλά, σωστά monitor θεωρώ τα από Yamaha και πάνω και εστίαζα στις τιμές αυτών. Σκέφτηκα ηχεία PC σαν κάτι πιο οικονομικό και πιο compact. Θα ξεκινήσω να ψάχνω studio monitors. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 "Σωστά" μόνιτορ είναι και αυτά. Μπορείς να μιξαρεις αξιοπρεπώς, και φυσικά να ακούσεις αξιοπρεπώς. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Πώς θα συνδέσεις την κιθάρα στον υπολογιστή; Θα χρειαστείς κάρτα ήχου (audio interface), γιατί χωρίς αυτή, ενδέχεται με άλλους τρόπους να έχεις input lag. Το συγκεκριμένο πολυεφφέ είναι και audio interface. Όμως δεν λέει πουθενά τα specs του σαν τέτοιο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όμως δεν λέει πουθενά τα specs του σαν τέτοιο Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση