cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ο ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ φταίει. έτσι τουλάχιστον μου είπε ο @cos_dr ,το διάβασε λέει στο ΧΩΝΙ και στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ άρα ινΕ ενΓκυρο Μας απέκαμε η αισχροκέρδεια. Δεν φταίει αυτός. Αυτοί που τον ΨΗΦΙΣΑΝ φταίνε και θα κάνουν ουρά στις κάλπες τώρα για να επανορθώσουν. χαχαχαχαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ο ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ φταίει. Παίζει κι αυτός με τελεκάστερ ασούμε? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Παίζει κι αυτός με τελεκάστερ ασούμε? Το twang του είναι cringe. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Το twang του είναι cringe. Ειν' πολυ ιν 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Παίζει κι αυτός με τελεκάστερ ασούμε? Έτσι εξηγείται το σαράκι στις Tele. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Έτσι εξηγείται το σαράκι στις Tele. Τώρα άκουσα κάτι για telepass. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έτσι εξηγείται το σαράκι στις Tele. τον εφαγε το σαρακι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 άκουσα έχει μπιφ με έναν al6 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε άκουσα έχει μπιφ με έναν al6 Έκανε μπιφ ρε μπρο? Θα τον φάει με το γκάνι του. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Παίζει κι αυτός με τελεκάστερ ασούμε? Δεν ξέρω από κιθάρες. Εγώ θέλω ο @Superfunkπου με αγαπάει και είναι γενναιόδωρος να μου πάρει ένα καινούργιο SYNTHESIZER γιατί αυτά που έχω είναι παλιά, τα βαρέθηκα και θέλω κάτι καινούργιο. Αυτό θέλω πείτε του. https://www.thomann.de/gr/yamaha_modx6_550543.htm?glp=1&gclid=CjwKCAiA5sieBhBnEiwAR9oh2vaxAbAFTS1_GO-4fsgr5GF76TNYy81UVokQQxraeUmC1rGMafcquBoCEkYQAvD_BwE Δεν μπορώ να το πάρω εγώ, δεν φτάνουν τα λεφτά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση