Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και γιατί δεν άφηνες το αμάξι απέναντι, στην μάντρα με τα Βολγκσβάγκεν, δίπλα στα πίτουρα και τις ζωοτροφές? Καμιά θείτσα δεν θα είχες στο κεφάλι σου εκεί. Όλες θέλουνε να το βάλουνε όσο πιο κοντά στο σούπερ μάρκετ γίνεται. Μα σου λεω "μαλώσαμε" (στα ορια του debate εννοώ) , με την φιλενάδα γι αυτόν τον λόγο. Της λέω (γιατί και αυτη κεντρο μένει) ότι είναι λαλακία να ερχεσαι μεχρι εδώ με το αμάξι, ακόμα και φθηνότερα να είναι (που είναι) , γιατί δεν υπολογίζεις στο συνολικό κόστος την βενζίνη και τον φαναρτζη (από τις συμπεθέρες). Καταλήξαμε στο ότι είμαι μονόχνωτος - γεροπαράξενος που δεν θέλει να ξεκουνιέται για τίποτα, αλλά δεν το συνέχισα γιατι μπορεί να είναι και έτσι, αλλά εγώ λεφτά σε λαμαρινά δεν δίνω ρε φίλε για μια χλωρίνη και ένα μαλακτικό, 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε αλλά εγώ λεφτά σε λαμαρινά δεν δίνω ρε φίλε για μια χλωρίνη και ένα μαλακτικό, Βρε αφού πήγες που πήγες, απέναντι ακριβώς από το σουπερμάρκετ της γνωστής αλυσίδας έχει οικόπεδο που παρκάρουνε κάτι σαράβαλα. Ας το άφηνες εκεί. Εκτός και αν δεν μιλάς για το Lidl. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Βρε αφού πήγες που πήγες, απέναντι ακριβώς από το σουπερμάρκετ της γνωστής αλυσίδας έχει οικόπεδο που παρκάρουνε κάτι σαράβαλα. Ας το άφηνες εκεί. Εκτός και αν δεν μιλάς για το Lidl. Lidl πήγα. Δεν πρόσεξα καν τι έχει απέναντι να σου πω... ημουν σε μεγαλη ταραχή 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Μια φορά με ένα XT που είχα μικρός ανέβηκα σούζα όλη την Ακαδημίας στην Αθήνα από το φανάρι της Βεραντζέρου και με έπιασε το τελευταίο φανάρι της ευθείας και κώλωσα αλλιώς θα έπαιρνα τη στροφη και θα συνέχιζα μέχρι τη Βουλή. Αυτά χάνεις με τα μέσα μεταφοράς Αυτά και το ΚΑΤ με free ride με το ασθενοφόρο 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Πάντως με βάση τις παρατηρήσεις μου ( καθως πλέον καπνιζω μονο εξω και στο σπίτι και στο γραφείο), είναι πώς το 75-80% αυτών που κάνουν χρήση αυτοκινήτου ......είναι γυναίκες. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως με βάση τις παρατηρήσεις μου ( καθως πλέον καπνιζω μονο εξω και στο σπίτι και στο γραφείο), είναι πώς το 75-80% αυτών που κάνουν χρήση αυτοκινήτου ......είναι γυναίκες. Δηλαδή σε κάθε αυτοκίνητο είναι 1 άντρας και 4 γυναίκες? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δηλαδή σε κάθε αυτοκίνητο είναι 1 άντρας και 4 γυναίκες? Όχι , είναι μόνο γυναίκες. Είτε μόνες, μέχρι τα 30. Από 30-40 με μωρό, και μετά συμπεθέρες, που πάνε ΠΑΝΤΑ δυό-δύο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, LK είπε Χα! Μια ημέρα ήμουν στο ισόγειο ... Όλα τα εργαλεία-κατσαβίδια- ανταλλακτικά - λαλακίες είναι στον 3ο. Εγώ μένω σε μεζονέτα - από όροφο σε όροφο πάω με το αυτοκίνητο - 12000 κυβικά ντήζελ, δικέ μου - με fender twin μέσα, tele σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, και πένες από ελεφαντόδοντο - ωραία διαδρομή και δεν έχει και πολύ κίνηση - μια φορά που πήρα Uber ήταν χάλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, SibLt είπε - 12000 κυβικά ντήζελ, τι τεκμήριο έχει αυτό; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Στη Θεσσαλονίκη άμα βγεις λίγο από το κέντρο το αμάξι είναι must. Στα περισσότερα προάστια δεν έχει θέμα το πάρκινγκ και είναι άθλια τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αθήνα είναι αλλιως. Τα Χριστούγεννα έμεινα μια βδομάδα Παγκράτι. Παλεύεται η συγκοινωνία και τα πόδια σε πάνε αρκετά. Βέβαια είχα και τα παιδιά οπότε δε μπορούσα να περπατήσω πολύ, πήγαμε Παγκρατι- Ακρόπολη με τα πόδια και ψοφήσαμε. Αυτό που με έσπασε απίστευτα ωστόσο ήταν η κινηση. Οι ουρές. Περισσότερο και απ' το πάρκινγκ. Πώς την παλεύετε; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση