manosx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 1.90 η βενζινη, σωστα, 1.90. 1.90 και εντωμεταξύ τανκς ερχονται απο ολη την Ευρωπη στην Ουκρανια. Δε μου λες ρε Αλι, μια που τα λεμε καλη ωρα,οταν ψηνεις κανα ψαρι, το ψηνεις και απο τις δυο μεριες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Που να 'ξερε τι θα επακολουθούσε... Όταν σου έλεγε να κάνετε πολλά παιδιά ας πρόσεχε. Τα παιδιά θέλουν δώρα ασούμε. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Μπα, γενικά το αποφεύγω το ψάρι γιατί μυρίζει το σπίτι. Αλλά όταν είναι να το ψήσω, το βάζω στο ταψί και το αφήνω. Γυρίσματα και τέτοια δεν κάνω. Μπορεί να γίνεται καλύτερο, δεν ξέρω, αλλά δεν δοκιμάζω τώρα καινούργια, αφού πετυχαίνει κι έτσι. 3 λεπτά πριν, manosx είπε 1.90 η βενζινη, σωστα, 1.90. 1.90 και εντωμεταξύ τανκς ερχονται απο ολη την Ευρωπη στην Ουκρανια. Καλά αυτή τη συζήτηση μην την πιάσουμε τώρα, μπαίνω εδώ να ξεχαστώ με την όμορφη παρέα σας, μην τον μαγαρίσω κι αυτόν τον εικονικό τόπο... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όταν σου έλεγε να κάνετε πολλά παιδιά ας πρόσεχε. Τα παιδιά θέλουν δώρα ασούμε. Τώρα έχω βάλει μπροστά να προικιζω και τα βαφτιστηρια 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Τώρα έχω βάλει μπροστά να προικιζω και τα βαφτιστηρια Ευτυχία να κάνει παιδιά ο κόσμος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Μπα, γενικά το αποφεύγω το ψάρι γιατί μυρίζει το σπίτι. Καταλαβα, αντι να βγαλω γκομενα με την κιθαρα, θα τη δωσω να βγαλω τη βενζινη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Έχω μόνο δυο. Ευτυχώς έχει μπόλικα η γυναίκα... Τσουκουτσου και μετά θα ξεκινήσουν και τα εγγόνια. Εκεί θα ισχύσει, ποσοτικά, το ρητό "το παιδί του του παιδιού μου είναι δύο φορές παιδί μου". 1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Ali Barout είπε όταν η βενζίνη είχε ας πούμε 90 λεπτά το 2006, δε γύρναγε να με κοιτάξει καμία. Τώρα που έχει 1,90 γυναίκες και άντρες με γλυκοκοιτάζουν. Μια συμβουλή για το δικό σου καλό. Μην τους λες ότι έχεις και ελιές. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχω μόνο δυο. Ευτυχώς έχει μπόλικα η γυναίκα... Τσουκουτσου και μετά θα ξεκινήσουν και τα εγγόνια. Εκεί θα ισχύσει, ποσοτικά, το ρητό "το παιδί του του παιδιού μου είναι δύο φορές παιδί μου". Και γιατι να περιμενεις ως τοτε; Υπαρχει και το Χαμογελο του Παιδιου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μην τους λες ότι έχεις και ελιές. Δεν έχω, πάλι καλά! Edit: Ωραίο thread! Καταλάβατε τώρα γιατί σταματήσανε να ταΐζουνε τα GPT πληροφορίες από το net? Επεξεργασμένο 25 Ιανουαρίου 2023 από Ali Barout 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση