dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, LK είπε Στο laptop του 2017 βάζεις 11 αρια άνετα πάντως . Το laptop του 2006, αν αποφασίσεις να το πετάξεις , πές μου που το πέταξες. Αν δεν αλλαξεις σκληρο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Αν δεν αλλαξεις σκληρο.... 10 ευρω έχει πλέον ένας ssd 120 αρης.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 Ναι αλλα τα xp δεν κερδιζουν τόσο με ssd. σχεδόν δωρον αδωρον. Βασικα ορεξη ναχεις. Προτιμω να μεινει με xp και να αργει. Εχω ενα καλο πρόγραμμα εκει που καταργηθηκε. Για ριπ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εχω ενα καλο πρόγραμμα εκει που καταργηθηκε. Για ριπ Σε εσένα πες τα. Που το βγαλες άχρηστο, Επίσης με xp. Έχεις: 1) ό,τι θες από office εφαρμογες. 2) ό,τι θες από audio εφαρμογες. 3) ό,τι θες από video εφαρμογες.. 4) ό,τι θες από photography εφαρμογες... 5) ό,τι θες από intranet εφαρμογές...... 7) μπορείς να δεις dvd's , να ακούσεις cd's..... 8).....να τα κάνεις rip όλα αυτά. 9) ό,τι άλλο θες , εκτός ίσως από FB. Και αν δεν έχεις software, έλα να σου κάψω εγώ μερικά cd's ....όταν έρθουν 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Σε εσένα πες τα. Που το βγαλες άχρηστο, Επίσης με xp. Έχεις: 1) ό,τι θες από office εφαρμογες. 2) ό,τι θες από audio εφαρμογες. 3) ό,τι θες από video εφαρμογες.. 4) ό,τι θες από photography εφαρμογες... 5) ό,τι θες από intranet εφαρμογές...... 7) μπορείς να δεις dvd's , να ακούσεις cd's..... 8).....να τα κάνεις rip όλα αυτά. 9) ό,τι άλλο θες , εκτός ίσως από FB. Και αν δεν έχεις software, έλα να σου κάφω εγώ μερικά cd's ....όταν έρθουν Δεν ειναι αχρηστο. Απλα δεν χρησιμοποιείται. Εχω καιρο να ριπαρω. Δεν εχω ακομα τετοια φαγουρα με vintage υπολογιστες. Βρισκονται εκει αλλα δεν τα πολυσκαλιζω. Δεν τη βρισκω να κανω κατι πολυ πιο αργα απο οσο μπορω με κατι αλλο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν ειναι αχρηστο. Απλα δεν χρησιμοποιείται. Εχω καιρο να ριπαρω. Δεν εχω ακομα τετοια φαγουρα με vintage υπολογιστες. Βρισκονται εκει αλλα δεν τα πολυσκαλιζω. Δεν τη βρισκω να κανω κατι πολυ πιο αργα απο οσο μπορω με κατι αλλο. Δεν είναι θεμα vintage. Καταρχας αν βάλεις ssd και σε αυτόν, τα xp (που είναι και παναλαφρα) θα πανε 10 φορες πιο γρήγορα. Κάτι άλλο καθυστερει (πέραν του σκληρού) το μηχάνημά σου και όχι τα xp. Vintage υπολογιστής είναι o commodore Pet. Ένα μηχάνημα με xp είναι ακόμα πολυεργαλείο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 Αν λεμε για 1+1= εχω και τον psion που ειναι πιο μουρη με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2023 Εδώ είμαστε 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2023 Και εγώ προμηθεύτηκα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση