Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Για πήγαινε σε κατάστημα να δουμε. Διαθέσιμο σε 19 από 29 μαγαζιά λέει... Παρήγγειλε on line, να γλυτώσεις και το τρέξιμο all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Φαίνεται ότι έχετε πολλές δεκαοχτούρες-αγριοπερίστερα εκεί στην Κοζάνη..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Διαθέσιμο σε 19 από 29 μαγαζιά λέει... Παρήγγειλε on line, να γλυτώσεις και το τρέξιμο Πήρα λέμε, αλλά από άλλο μαγαζι. 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Φαίνεται ότι έχετε πολλές δεκαοχτούρες-αγριοπερίστερα εκεί στην Κοζάνη..... Πήγα και εδω παραδίπλα στον Μασούτη και πήρα και 6 καλώδια scart που χε γιατί σε λίγο ούτε δαύτα θα τα βρίσκω. Πάρε και δύο φώτΖ μου, σχετικές Στην α , μου φαγανε το κεικ Στην β πάω για νασιοναλ γκεωγράφικ. 2 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Πήρα λέμε, αλλά από άλλο μαγαζι. Πάρε κι άλλα... Πάντως (τεχνολογικά) είσαι ο ορισμός του «να μαθαίνουν οι νεότεροι, να θυμούνται οι παλιότεροι» all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Πάρε κι άλλα... Πάντως (τεχνολογικά) είσαι ο ορισμός του «να μαθαίνουν οι νεότεροι, να θυμούνται οι παλιότεροι» Δεν είχε. Αστα να υπάρχουν. Δεν ξέρω τι λες εσυ αλλά εγω τα θελα για να καμω δουλεια. Και φαντάζεσαι να μην μπορώ να συνδεσω ένα βιντεο π.χ. γιατι δεν έχω καλώδιο.... λαλακία μεγαλη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειναι μαστιγα η ελλειψη των κενων CD. Δεν ειχα και εγω κενα CD και εβαλα για τα περιστερια κατι CD με νησιωτικα και τωρα μαζευονται και γλαροι. . Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου 2023 από Spyros Delta 1 11 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 πούλησα το cdr μου (γμτο) πριν 2 μήνες. μου μείναν μερικά for music... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Να βαζετε dvd. Εκεί που το cd βγαζει 1 τετραγωνικό, το dvd καλύπτει για 6-7. Μη μιλησω για Blu-ray discs. Ένα βάζεις και καλύπτεις όλη την ταράτσα και του γειτονα μαζί... 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, dimsonic είπε πούλησα το cdr μου (γμτο) πριν 2 μήνες. Κακώς... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Δεν χωραω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση