NT Nick Trick Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2023 μια προσπαθεια σε κατι στοιχους που εγραψα το εκανα σε ενα κοματι με απλα riffακια, μπορουν να γινουν αν το χωρισουμε περισοτερα κοματια. οι στοιχοι μου αρεσαν η μουσικη μπορη να γινει και καλητερη. its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2023 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 χαιρετω τη παρεα, οπως παντα!!! προχηρο, μουσικη στιχοι κιθαρα φωνη δικα μου 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Στις 20/1/2023 στις 2:15 ΠΜ, NT Nick Trick είπε ...η μουσικη μπορη να γινει και καλητερη. Χλωμό! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Νικ δοκίμασε πρώτα να γράψεις την κιθάρα και μετά τη φωνή από πάνω, ξεχωριστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2023 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) εχω αυτα τα τεσσερα κοματακια! στιχοι καλοι! ηταν η πρωτη προχηρη συνθεση, θα τα φτιαξω ολοκληρωσο καλα και θα κανουν θραυση. λιγο η συνθεση, οι στιχοι ειναι καλοι!!! και τα μεγαλα θα τα κανω ξεχωριστα μικρα κοματακια. συνθεση καλη θελη και στιχους μικρες αλλαγες! αυτα παιδες, περιμενω αποψης. Επεξεργασμένο 16 Μαΐου 2023 από NT Nick Trick its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 με γραφεται στα αρ!ιδια σας σας γραφω και γω στα αρ!ιδια μου! πολυ καιρο κανω αναρτησης χωρις απαντησης... δεν εχω το ταλεντο σας αντιος νοιζ!!! 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Κοιτα, δεν ξερω για τους αλλους, αλλα προσωπικα δεν απαντουσα διοτι δεν εβρισκα τον τροπο να πω αυτο που σκεφτομαι ευγενικα. Μια που ομως δε φαινεσαι ευγενης ο ιδιος, θα σου πω τη γνωμη μου. Δεν εχεις το παραμικρο ταλεντο, και καποιες (παθολογικες η αλλες ) αιτιες, σε κανουν να μην εχεις καμια συναισθηση του ιδιαιτερως χαμηλου επιπεδου της μουσικης που δημοσιευεις. Ειδικα το τελευταιο κανει σχεδον βεβαιο το γεγονος πως χανεις το χρονο σου με τη μουσικη. Δοκιμασε κατι αλλο, ζωγραφικη ας πουμε. Δεν ειναι ολα για ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση