nklshp Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε https://cibum.gr/nea/apofasi-stathmos-tis-ee-enekrine-entoma-os-trofima/ Και με μια τεκιλα (μπουκαλι) , ο ηχος θα ακουγεται full range… Επεξεργασμένο 19 Ιανουαρίου 2023 από nklshp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε https://cibum.gr/nea/apofasi-stathmos-tis-ee-enekrine-entoma-os-trofima/ Τα λατρεύω αυτά τα άρθρα "λαγούς"! Έχουν αρχίσει και μαζεύονται πολλά βέβαια τώρα τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Κατάλαβα... Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα όλους, να είστε όλοι γεροί! Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ ακούω βήματα έξω από την πόρτα. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ ΕΜΕΝΑ!!!!!! 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ ακούω βήματα έξω από την πόρτα. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ ΕΜΕΝΑ!!!!!! Έτσι αρχίζει το καινούργιο μυθιστόρημα, 1984, εεεε 1038 θέλω να πω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Soylent green, I mean green telecaster, is people! Επεξεργασμένο 19 Ιανουαρίου 2023 από manosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση