Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 ιδού η απορία www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Χμμμμ... Μάλιστα... μάλιστα... Μετά το "jazz bass" που είδαμε τις προάλλες, τώρα αυτό! Αυτά βλέπω και θεωρώ ότι σε ένα εγγύς μέλλον τα vintage κούτσουρα μας θα αποκτήσουν... μυθική αξία 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο και να πάρω 3-4 GibsonFenders. Αν προσθέσω και αυτές που έχω, σε καμιά 20αριά χρόνια τα παιδιά μου θα αγοράζουν πολυκατοικία... I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Βασικά είναι εποξική ρητίνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Χαρtone wood. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Sounds a bit BOXY to me. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Έχει γεμίσει ο τόπος βίντεο, κιθάρα από πιτόγυρα, κιθάρα από ψηφοδέλτια, κιθάρα από πεταμένες αποδείξεις λιανικής, κιθάρα από κάλτσες, κιθάρα από μαγνητάκια ψυγείου, κιθάρα από κουραμπιέδες, που τα πετάει ο άλλος σε έναν κουβά εποξικής ρητίνης, και μετά δίνει σχήμα. Ε ρε φίλος, ρητίνη είναι η κιθάρα στην ουσία. Σταφιδόψωμο λέμε. Δε λέμε ψωμένιες σταφίδες. Γιατί η ζύμη το δένει όλο. Εμένα με ανησυχεί ότι κάνουνε όλοι προπόνηση για φτώχεια. Αμα βγαίνει το custom shop και μας λέει για χαρτόνια, φανταστείτε η squier από τι θα φτιάχνει. Από κόκκαλα και βιομάζα αντιφρονούντων. 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Από κόκκαλα και βιομάζα αντιφρονούντων. Εχω εγκυρη πληροφορηση μεσα απο το Custom shop…απο κοκκαλα και βιομαζα αρνητων των telecaster… 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, nklshp είπε Εχω εγκυρη πληροφορηση μεσα απο το Custom shop…απο κοκκαλα και βιομαζα αρνητων των telecaster… Κατάλαβα... Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα όλους, να είστε όλοι γεροί! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, nklshp είπε Εχω εγκυρη πληροφορηση μεσα απο το Custom shop…απο κοκκαλα και βιομαζα αρνητων των telecaster… https://cibum.gr/nea/apofasi-stathmos-tis-ee-enekrine-entoma-os-trofima/ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση