fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε κι αυτό τζάκι είναι Και όμως το λένε κι οι Μπητλς. "Let it be usb let it be usb whisper words of wisdom usb" 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και το μπεντζινάδικο θα πρέπει να το επιχορηγήσει το υπουργείο πολιτισμού ασούμε. Δεν αμφιβάλλω, ότι σίγουρα στο ΕΣΠΑ θα τρέχει κάποιο τέτοιο χιψτεράδικο πρόγραμμα, του στιλ "Πράσινος Ανεφοδιασμός, Βιώσιμοι Ρυθμοί", που θα επιδοτεί να παίζουμε σουίτες με τον ξάδερφο ενώ δουλεύει το μαγαζί, και να τρώγεται ο άλλος "Πωω, τώρα ξεκίνησαν τη σαραμπάντ, θα τραβήξει πολύ, κι εγώ θέλω ένα λίτρο βενζινόλαδο να πάω να κόψω χορτάρι", κι οι άλλοι να του κάνουν "ΣΣΣΣΣσσσςςςς!!!!!!" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Edit 2: Και το μικρό αδερφάκι: https://smart.noiz.gr/details.php?id=534423 Είναι ο παππούς της UCX. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Είναι ο παππούς της UCX. Εγώ έλεγα σε δέμας "αδερφάκι". Είναι πιο κούτσικο. Αλλά ήταν προγενέστερο, ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Δεν αμφιβάλλω, ότι σίγουρα στο ΕΣΠΑ θα τρέχει κάποιο τέτοιο χιψτεράδικο πρόγραμμα, του στιλ "Πράσινος Ανεφοδιασμός, Βιώσιμοι Ρυθμοί", που θα επιδοτεί να παίζουμε σουίτες με τον ξάδερφο ενώ δουλεύει το μαγαζί, και να τρώγεται ο άλλος "Πωω, τώρα ξεκίνησαν τη σαραμπάντ, θα τραβήξει πολύ, κι εγώ θέλω ένα λίτρο βενζινόλαδο να πάω να κόψω χορτάρι", κι οι άλλοι να του κάνουν "ΣΣΣΣΣσσσςςςς!!!!!!" Κλαίω στο πάτωμα βρε κανάγια ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 52 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Είναι μόνο ούσβ. Τα firewire είναι στο 350άρι. α ναι ξέχασα την εβλεπα προχτές. Αλλά έχω. Αν ήταν η ucx ευχαρίστως με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση