fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, odis13 είπε Aπλες tele ειναι, τιποτα κατασκευαστικα ιδιαιτερο/πολυπλοκο δεν εχουν, ποσο δηλαδη να τους πληρωσεις κερατιατικους τους gold foil? Πλερώνεις κερατιάτικα επειδής είναι τελεκάστερ. Πήρανε χαμπάρι εκεί στην φέντερ ότι υπάρχουνε κορόιδα που είναι εξαρτημένα και κοπανάνε τις τιμές. Δουλέβουνε καλά οι ινφλουένσερς. 1 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Η δικια μου μου εχει προφανως added value. Πηρε 600 ευρω πανω δηλαδή πανω απο 20% σε λιγοτερο απο 1.5 χρονο... Ζει τόσο πολύ το σκουλήκι...; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Θα σε γελασω. Εχω καιρο να ανοίξω το φερετρο 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 18/1/2023 στις 9:20 ΜΜ, dimsonic είπε υπάρχει και η αρχή του Pepito Gonzales? 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Gonzales? Έλα ρε Μικρέ Σερίφη ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, odis13 είπε Bump γιατι κοιταζα τις τιμες τους τωρα που βγηκαν στην αγορα. Να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω την κοστολογηση της σειρας. Μου αρεσει πολυ η ιδεα του goldfoil σαν επιλογη, ειναι απο τις λιγες κλασσικες (sic) "μοντες" για τελεκαστερ που δεν ειχε προσφερει η Fender μεχρι τωρα. Και η διαφοροποιηση με το μαονι στο σωμα, την εβενινη ταστιερα και το 12αρι radius ειναι γουστοζικη. https://www.thomann.de/gr/fender_jr_gold_foil_telecaster_eb_wbl.htm https://www.thomann.de/gr/fender_mh_gold_foil_jazz_bass_eb_snb.htm Αλλα 1300 ευρω για Mexican-made Fender με poly φινιρισμα? 1400 για το "Jazz" με τον ενα μαγνητη? Εχω χασει κατι? Eιχαν που ειχαν ηδη παει οι ακριβες MIM σειρες στο θεο, αυτες ειναι 30% πανω και απο τις Vintera, σχεδον διπλασια τιμη απο τις Player. Πρακτικα ιδια τιμη με τις American Performer. Και οκ, θα ειναι πιο ακριβες απο τις "standard" σειρες λογω υλικων, limited production κλπ αλλα 1300-1400? Eιμαστε σοβαροι? Aπλες tele ειναι, τιποτα κατασκευαστικα ιδιαιτερο/πολυπλοκο δεν εχουν, ποσο δηλαδη να τους πληρωσεις κερατιατικους τους gold foil? Ο ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ φταίει. έτσι τουλάχιστον μου είπε ο @cos_dr ,το διάβασε λέει στο ΧΩΝΙ και στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ άρα ινΕ ενΓκυρο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση