DrRhythm Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 (slightly off-topic) Κάποιος χρήστης του youtube, έχοντας ένα video στο οποίο εμφανίζομαι εγώ, το ανέβασε χωρίς την άδεια μου. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το κατεβάσουν ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Να βρεις ποιοι το ανέβασαν και απείλησέ τους με μήνυση. Και αν το κάνεις ετοιμάσου για πολλά λ7κια "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Βασικα βρες πρωτα ποιος το ανεβασε εκει. Μετα βλεπεις αν θα πρεπει να συνεχισεις με μηνυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Και βέβαια το αν αξίζει να αποκαλύψεις τα στοιχεία σου κάνοντας μύνηση εξαρτάται και από το ΤΙ εμφανίζεσαι να κάνεις στο video. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Και βέβαια το αν αξίζει να αποκαλύψεις τα στοιχεία σου κάνοντας μύνηση εξαρτάται και από το ΤΙ εμφανίζεσαι να κάνεις στο video. :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για την απόκριση. Συνεχίστε την κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι θα έπρεπε να ισχύει το ανάποδο: πρώτα ο καλλιτέχνης να δίνει τη συγκατάθεσή του και μετά να τον βγάζουν σε κοινή θέα... Βέβαια καταλαβαίνω ότι στον μαγικό και υπέροχο κόσμο του internet που όλα μοιάζουν δωρεάν άυλα bits & bytes αυτά ακούγονται περιοριστικά :D :D :D :D Περίεργη κατάσταση. για νε σε παίξει το ραδιο πρέπει να του τα σκάσεις ααλά για να σε παίξει το γιουτιούμπ πρέπει να σε πληρώσει ......... ο κλέψας του κλέψαντος τον κλέψαντι κλεψάμενο. ποτε και πως ζημιόθηκε καλλητέχνης από την προβολή του στο γιουτιουπ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 (slightly off-topic) Κάποιος χρήστης του youtube' date=' έχοντας ένα video στο οποίο εμφανίζομαι εγώ, το ανέβασε χωρίς την άδεια μου. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το κατεβάσουν ή μπα;[/quote'] εξαρταται.... αν το βίντεο έγινε σε δημόσιο μέρος δεν τους κάνεις τίποτα. είναι σαν να λες πωε τραβηξα το καρναβάλι και ρώτησα ολους του παρεβρησκόμενους αν μου επιτρεπουν. αν είσαι σε ιδιοτικό χώρο ναι μπορείς να απαιτήσεις να το κατεβάσουν, αλλα θα πρεπει να αποδείξεις πως αυτο σου προξενει κακο και σε ζημιωνει για να αποζημιωθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 εξαρταται.... αν το βίντεο έγινε σε δημόσιο μέρος δεν τους κάνεις τίποτα. είναι σαν να λες πωε τραβηξα το καρναβάλι και ρώτησα ολους του παρεβρησκόμενους αν μου επιτρεπουν. αν είσαι σε ιδιοτικό χώρο ναι μπορείς να απαιτήσεις να το κατεβάσουν' date=' αλλα θα πρεπει να αποδείξεις πως αυτο σου προξενει κακο και σε ζημιωνει για να αποζημιωθεις.[/quote'] Μάλλον φωτογράφος είσαι. Πάντως έχε υπόψιν σου ότι αυτά που λες αφορούν την ελληνική νομοθεσία (η οποία έχει αρκετά κενά σε αυτά τα ζητήματα). Ο αμερικάνος θα το κατέβαζε ούτως ή άλλως διότι είναι στη λογική του "better safe than sorry". Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 ναι ασχολουμαι και με την φωτογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση