gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Μου αρεσε ο ήχος, γιαυτό και το ανεβάζω. Το παίξιμο δεν είναι και ο,τι καλύτερο. Your browser does not support the HTML5 audio tag blues sg B minor2.mp3 16 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 ο ηχος κατα τη γνωμη μου αγγιζει το τελειο γι αυτο το στυλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, geka είπε ο ηχος κατα τη γνωμη μου αγγιζει το τελειο γι αυτο το στυλ Που να παίξω και με τέλε δλδ... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Που να παίξω και με τέλε δλδ... δεν νομιζω οτι θα βγαινε αυτο οσο κι αν μ αρεσουν οι τελε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, geka είπε δεν νομιζω οτι θα βγαινε αυτο οσο κι αν μ αρεσουν οι τελε Για να μας λυθεί η απορία.... Your browser does not support the HTML5 audio tag blues sg B minor telecv.mp3 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Που να παίξω και με τέλε δλδ... Και ο ήχος και το παίξιμο ήταν σούπερ... Αλλά για λέγε, με τι έπαιξες, ε, ε; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) SG (ποιος τον ακούει τον Στρατο...) Μου κάνει εντυπωση, πάντως, στα πρώτα δευτερόλεπτα που παίζω με neck (και στις δύο κιθάρες), πόσο διαφορετικό voicing, με περισσότερο χαρακτήρα, έχει η SG. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες. Πολύ βαρετός ο neck στις tele. Οι άλλες δύο θέσεις είναι άλλη ιστορία... Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2023 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε SG (ποιος τον ακούει τον Στρατο...) Εγώ το έχω πει πάντως: Αν έπαιζα κιθάρα η SG θα ήταν στην κορυφή της λίστας μου. Πανάλαφρη, σούπερ μπράτσο για τα γούστα μου και από ήχο τα κάνει (σχεδόν) όλα και συμφέρει. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Μοναδικό όργανο σίγουρα. Κάνει πάρα πολλά πράγματα (απο τα πιο all-around), είναι πολύ βολικό και παναλαφρο. Επίσης, έχει έντονο χαρακτήρα και στον ηχο, που δε συναντάς εύκολα σε κιθάρες με διπλούς μαγνήτες. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Για να μας λυθεί η απορία.... ενταξει καλο εφοσον ειναι οι ιδιες ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση