Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Ολοι οι συντελεστες βρισκονται κατω απο το βιντεο στο Youtube :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Ωραίο... catchy η μελωδία και η "ισπανική" γέφυρα στη μέση ωραία ιδέα. Σε γενικές γραμμές "σουξεδάκι". Μπράβο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 commercial 15 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ωραίο... catchy η μελωδία και η "ισπανική" γέφυρα στη μέση ωραία ιδέα. Σε γενικές γραμμές "σουξεδάκι". Μπράβο. θα συμφωνήσω με τον Terry... να προσθέσω μόνο ότι η παραγωγή έχει ενδιαφέρουσα commercial άποψη, αλλά το video, αν και με επίσης ενδιαφέρουσα ιδέα στο σενάριο, μου άφησε μια ερασιτεχνική αίσθηση στην υλοποίηση και το μοντάζ με τα "παλιακά" scene transitions... πταίσμα όμως... η μουσική μετράει... μπράβο σας... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Πολύ ωραίο απ' όλες τις απόψεις! Καλή επιτυχία! Καλοτάξιδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Μπράβο για την προσπάθεια και εδώ και στις προηγούμενες δουλειές. Ομολογώ πως ήταν αδύνατον να καταλάβω έστω και μιά λέξη, τι λένε τα λόγια του κομματιού; Τέλος, αυτό το "νοσοκομειακό" σκηνικό, ίσως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για ένα ζωντανό κομμάτι. Και πάλι μπράβο και καλές μουσικές Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Το κομμάτι μου άρεσε πολύ, μπράβο σας, είναι πολύ καλό, ακούγεται υπέροχα και ευχάριστα. Καλή επιτυχία και καλές δημιουργίες!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Μπράβο Χαρά, πολύ καλό. Να ρωτήσω εγώ τώρα, πώς σου ήρθε να γράψεις τραγούδι στα ισπανικά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπράβο Χαρά, πολύ καλό. Να ρωτήσω εγώ τώρα, πώς σου ήρθε να γράψεις τραγούδι στα ισπανικά? τα μισά μουσικά κλικ του πλανήτη είναι σε λατίνο ιδίωμα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε τα μισά μουσικά κλικ του πλανήτη είναι σε λατίνο ιδίωμα Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έκατσε κι έγραψε κομμάτι σε άλλη γλώσσα (εκτός Αγγλικών) για τα κλικς. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έκατσε κι έγραψε κομμάτι σε άλλη γλώσσα (εκτός Αγγλικών) για τα κλικς. wild guess I guess με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση