fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Κι εγω ο τελευταιος Μπηκα απλα να δω τι βρισκετε να λετε τοσες μερες για τις τελε. Εμενα οταν ακουω τη λεξη τελε, μου ερχεται αυτος ο τονος στο νου Ολα τα αλλα ειναι μπασταρδεματα. Οπως κι αυτο που εκανα καβερ εδω (γιατι ο Donahue δεν παιζεται) Βλεπω country-αδες και παντα λεω οτι ο καλυτερος shredder με την αρτιοτερη τεχνικη και τις 89998 νοτες ανα beat k τις 798 chord inversions ειναι σαν μαθητης που παιζει το smoke on the water μπροστα τους. Απλα αυτο το πραγμα μουσικα μου προκαλλει γελιο..... Επεξεργασμένο 9 Ιανουαρίου 2023 από fenderiarhs 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, qesh είπε Για να μην ξεχνιομαστε Και τον μακαριτη που την ειχε πρώτος 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 ο g.e smith εχει βγαλει signature tele χωρις γεφυρα...την εχω και δεν εχω δει πουθενα δευτερη...πρεπει να κανω ενα review καποια στιγμη γτ ειναι μακραν η καλυτερη τελε που εχω παιξει 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, noe13 είπε ο g.e smith εχει βγαλει signature tele χωρις γεφυρα...την εχω και δεν εχω δει πουθενα δευτερη...πρεπει να κανω ενα review καποια στιγμη γτ ειναι μακραν η καλυτερη τελε που εχω παιξει Μας την κρύβεις.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fenderiarhs είπε Βλεπω country-αδες και παντα λεω οτι ο καλυτερος shredder με την αρτιοτερη τεχνικη και τις 89998 νοτες ανα beat k τις 798 chord inversions ειναι σαν μαθητης που παιζει το smoke on the water μπροστα τους. Απλα αυτο το πραγμα μουσικα μου προκαλλει γελιο..... Ναι, είναι θέμα γούστου. Πχ σε εμάς τα δημοτικά, σε άλλους προκαλούν γέλιο, ενώ άλλοι κλαίνε όταν ακούνε το ιδίωμα αυτό. Τα original δημοτικά εννοώ, τα ηπειρώτικα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Μας την κρύβεις.... εχεις δικιο πρεπει να στρωσω το πωπο μου και να γραψω...προς το παρον βαζω μια φωτο και αναφερω οτι το μπρατσο της ειναι 2 φορες της baja 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, noe13 είπε εχεις δικιο πρεπει να στρωσω το πωπο μου και να γραψω...προς το παρον βαζω μια φωτο και αναφερω οτι το μπρατσο της ειναι 2 φορες της baja Κουκλα απλά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Νομιζω κιολας οτι το μπρατσο της G.E. Smith εχει το ιδιο πλατος παντου, απο το nut ως το τελος....πρεπει να εχει πολυ ιδιαιτερο feel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, dimsonic είπε Κουκλα απλά Γούστα είναι αυτά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 άμα κάνει στον Smith...εγώ τι να πω... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση