cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2023 Οφ τόπικ περίπου....και παρόλο που δεν είμαι τελεκαστοράκιας, μια τέτοια δεν θα με χαλούσε καθόλου.... Εννοείτε με τον ενισχυτή από πίσω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, odis13 είπε Καλα ναι, παει η τελε πλεον...και να μη πουμε ψεματα, αυτη η Duo Jet copy Collings που του εχουν φτιαξει ειναι λιγο να σου κοβωνται τα γονατα. Ας πούμε ότι μου τρέχουν τα σάλια και γλιστράω κάθε φορά που τη βλέπω 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2023 Α και αλλο ενα του Frisell με αυτη την πανεμορφη τελε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Nekkon είπε No offence, αλλά ο Julian Lage την παράτησε την Tele του μόλις η Collings του ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Gretsch Duo Jet.Φυσικα παίζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ Tele ,ΔΕΝ γίνεται αλλιώς. Corrected :) 12 ώρες πριν, cigaret13 είπε Οφ τόπικ περίπου....και παρόλο που δεν είμαι τελεκαστοράκιας, μια τέτοια δεν θα με χαλούσε καθόλου.... Εννοείτε με τον ενισχυτή από πίσω.. Η Tele και οι DeArmonds έχουν μακριά ιστορία παρέα :) Αυτην την ειχα και ηταν μεγα λαθος που την εδωσα Και μη ξεχναμε και την τελε του ιερου τερατoς (Cornell Dupree) ενα copy της οποιας παιζει το...αλλο τερας Επεξεργασμένο 8 Ιανουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 4:35 ΜΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε Και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι μπορεί ο Superfunk να έχει το όνομα (του master teleκάστορα), αλλά ο gkourmoul1 έχει τη χάρη. Ήταν ο πρώτος που μπήκε να δει τι γίνεται. Γιώργο είσαι original teleκάστορας Κι εγω ο τελευταιος Μπηκα απλα να δω τι βρισκετε να λετε τοσες μερες για τις τελε. Εμενα οταν ακουω τη λεξη τελε, μου ερχεται αυτος ο τονος στο νου Ολα τα αλλα ειναι μπασταρδεματα. Οπως κι αυτο που εκανα καβερ εδω (γιατι ο Donahue δεν παιζεται) 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Corrected :) Η Tele και οι DeArmonds έχουν μακριά ιστορία παρέα :) Αυτην την ειχα και ηταν μεγα λαθος που την εδωσα Και μη ξεχναμε και την τελε του ιερου τερατoς (Cornell Dupree) ενα copy της οποιας παιζει το...αλλο τερας Έχεις δίκιο σε όλα. Και να σου πω και κάτι, στα μάτια μου η Collings είναι μεγάλη εταιρία κατασκευής ακουστικής κιθάρας, όχι ηλεκτρικής. Αλλά SF... Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ πέρα λίγο... Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε Έχεις δίκιο σε όλα. Και να σου πω και κάτι, στα μάτια μου η Collings είναι μεγάλη εταιρία κατασκευής ακουστικής κιθάρας, όχι ηλεκτρικής. Αλλά SF... Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ πέρα λίγο... την έχω παίξει την κιθάρα. ωραιότατη αν και έπρεπε να έχει solid bar bridge, κρίμα είναι :( πάντως προτιμώ την δική μου ;) Επεξεργασμένο 8 Ιανουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε την έχω παίξει την κιθάρα. ωραιότατη αν και έπρεπε να έχει solid bar bridge, κρίμα είναι :( πάντως προτιμώ την δική μου ;) Αυτό το χρώμα το λένε Cadillac Green; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Nekkon είπε Αυτό το χρώμα το λένε Cadillac Green; Ναι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Για να μην ξεχνιομαστε 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση