methylene blue Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Το μονο ψεγαδι που βρισκω στην tele ειναι οτι (by default τουλαχιστον) δεν εχει tremolo. Επι τη ευκαιρια: 1. Στειλτε αν εχετε κανενα link με καποιο παιχτη που να εχει tele με τρεμολο 2. Τι τρεμολο προτεινετε; Το bigsby ειναι μονοδρομος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, mediumswing είπε Το bigsby ειναι μονοδρομος; Όχι βέβαια. Βγαίνει και με ωραιότατο Floyd.. https://www.fender.com/en-US/electric-guitars/telecaster/american-ultra-luxe-telecaster-floyd-rose-hh/0118092710.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 συμφωνω και εγω στους gatton,paisley,buchanan,cropper και βαζω και 2 αγαπημενους μου telecasteraδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, mpamps είπε Όχι βέβαια. Βγαίνει και με ωραιότατο Floyd.. https://www.fender.com/en-US/electric-guitars/telecaster/american-ultra-luxe-telecaster-floyd-rose-hh/0118092710.html Αυτήν ΜΟΝΟ οπαδοί της ΑΕΚ την αγοράζουν. Άντε και κανένας ζαλισμένος Αρηανός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Μια που αγαπάμε Tele ομαδικώς, ας πιάσουμε και έναν αγαπημένο μου (και δικό σας, λέμε τώρα) παίκτη Tele με εξαιρετικές πληροφορίες για το όργανο... Chris Buck, gentlemen... Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Αυτήν ΜΟΝΟ οπαδοί της ΑΕΚ την αγοράζουν. Σιγά μην πάρω τελεκάστερ ασούμε. Ψάξε αλλού για κορόιδα φίλως. 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Μια που αγαπάμε Tele ομαδικώς ... Αφτό πώς το εννοείς δηλαδής? Επεξεργασμένο 4 Ιανουαρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Telecaster χωρίς Albert Collins; Ήμαρτον... Επεξεργασμένο 5 Ιανουαρίου 2023 από Αετός 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, mediumswing είπε 1. Στειλτε αν εχετε κανενα link με καποιο παιχτη που να εχει tele με τρεμολο Εχω εγω. Λινκ δεν εχω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Εχω εγω. Λινκ δεν εχω Μην το παρεις προσωπικα :) Αλλα εννουσα καποιον famous παιχτη οπως και οι προηγουμενοι που παρουσιαστηκαν παραπανω. Τι τρεμολο εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, mediumswing είπε Τι τρεμολο εχεις; Rose Floyd. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση