Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Καλή χρονιά Δημήτρη! Όσον αφορά την κιθάρα, προσωπικά θεωρώ ότι οτιδήποτε σε τέλε, είναι για πέταμα. Έτσι. 2 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Αν τις πάω για ανακύκλωση, πόσες στρατ θα μου δώσουν? 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Αν τις πάω για ανακύκλωση, πόσες στρατ θα μου δώσουν? Άμα τσοντάρεις και κατιτίς ακόμα, μια strat μπορεί να την πάρεις. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Αντε καλή χρονιά να έχουμε.... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Άμα τσοντάρεις και κατιτίς ακόμα, μια strat Indonesia μπορεί να την πάρεις. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 το τρολ υπηρεσίας της gibson σας εύχεται καλή χρονιά (ο Στράτος έχει ρεπό)... 1 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εύχομαι σε όλους λιγότερες tele και περισσότερες κιθάρες. Ε όχι... Είναι ο ορισμός του "τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται". Δεν το είχα δει αυτό όταν έγραψα το δικό μου στο διπλανό thread 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, npap είπε το τρολ υπηρεσίας της gibson σας εύχεται καλή χρονιά Μεσ' το μυαλό μου είσαι Νίκο. Κουκλί το δέντρο. Επεξεργασμένο 1 Ιανουαρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτές οι τελεκάστερ είναι Αγιοβασιλιάτικες κιθάρες. Την άλλη φορά θα τους πάρω κιθάρα από τα Τζάμπο μπας και αντέξει περισσότερο. Επεξεργασμένο 1 Ιανουαρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2023 Στις 1/1/2023 στις 1:48 ΜΜ, Superfunk είπε Γιατι; Ζηλεύουν; όχι ακριβώς, αλλά σε γενικές γραμμές υπήρξε κάποια γκρίνια από επαγγελματίες youtubers για νέα μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση