kostas_six Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Υγεία να έχουμε όλοι μας!Ψάχνω στο διαδίκτυο καποιο service της roland στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν βρίσκω κάτι. Γνωρίζει κάποιος επί του θέματος;Έχω ένα juno g που θέλει επισκευή/αντικατάσταση η οθόνη του Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Χρόνια πολλά... κατ αρχήν επικοινώνησε με τον Στόλλα στην Θεσσαλονίκη Φιλικής Εταιρείας 23 2310 500458 [email protected] και εναλλακτικά με την Αudio Works Ι. Πανταζίδη 4 Β, Θεσσαλονίκη [email protected] 2313 012172 6945658761 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas_six Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Σ ευχαριστώ πολύ!Τελικά το πήγα audio works και το αφησα!Χαμός μέσα απο πλήκτρα. Καλή και μουσική χρονιά να έχουμε! 1 Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση