fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Μια ευκαιρία. Τέτοια? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Ali Barout Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, cigaret13 είπε Gatakia... Ξυπνάς στις 3 το πρωί και δοκιμάζεις κουρδίσματα στο 14x6,5 χάλκινο ταμπούρο και δεν ενοχλείς κανέναν. Ένα τέτοιο καλύβι να μου φερνε ο αη βασίλης. Να πλήρωνε και το ενφια και τη δεη και τα λοιπα ομως, είπαμε να εκφραστούμε, όχι να εκτροχιαστούμε. 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Μια τελεκαστερ 1 3 Γιώργος
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ξυπνάς στις 3 το πρωί και δοκιμάζεις κουρδίσματα στο 14x6,5 χάλκινο ταμπούρο και δεν ενοχλείς κανέναν. Και μετά πας για ψάρεμα και δεν βρίσκεις ψάρι σε ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου..... 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε είπαμε να εκφραστούμε, όχι να εκτροχιαστούμε. Γιατί καλέ, πέρα απ'τον Αη Βασίλη..., μια υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής, μετά μια θεσούλα στο Ευρωκοινοβούλιο (εύκολο είναι δεν χρειάζονται "περγαμηνές" όπως αποδείχθηκε) και παίρνεις 4 τέτοια με τα "παρελκόμενα" τους... 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε μια υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής, μετά μια θεσούλα στο Ευρωκοινοβούλιο (εύκολο είναι δεν χρειάζονται "περγαμηνές" όπως αποδείχθηκε) και παίρνεις 4 τέτοια με τα "παρελκόμενα" τους... Τώρα εσύ μην βάζεις ιδέες στον cos_dr να κατέβει υποψήφιος. 15 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ξυπνάς στις 3 το πρωί ... Ε όχι και "ξυπνάς", απόγευμα είναι ακόμα στις 3 το πρωί. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τώρα εσύ μην βάζεις ιδέες στον cos_dr να κατέβει υποψήφιος. Εν αντιθέσει με σένα (ρουσφετολόγε...) εγώ έχω δηλώσει παντοτινός ψηφοφόρος του... 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εν αντιθέσει με σένα (ρουσφετολόγε...) εγώ έχω δηλώσει παντοτινός ψηφοφόρος του... Άμα τρως έτσι τον παπά ... σε βλέπω κι εσένα με τελεκάστερ σε λίγο καιρό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Τέτοια? Όχι άλλα μάλλον θα ήταν πιο εύκολο να βρω βίλα με 400 ευρώ από όλα τα υπόλοιπα. 1
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Όχι άλλα μάλλον θα ήταν πιο εύκολο να βρω βίλα με 400 ευρώ από όλα τα υπόλοιπα. Έ βρες ένα νησάκι τότε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση