mpamps Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ζήτα ένα τέτοιο τότενες. Τι όργανο βασανιστηρίων είναι τούτο; 2
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mpamps είπε 4k έχει η κυρία. Δεν είναι λίγα. Είχα βάλει στη λίστα κι έναν Soldano SLO-100 (άλλα 4k) αλλά μετά μεγάλωνε η λίστα. Μεγαλύτερο σπίτι με spare room που θα ηχομονωθει κλπ κλπ. Τα δικά μου ξέρεις πόσο κάνουν όλα μαζί? Ζήτα και τον Soldano, και το σπίτι μαζί. Άη Βασίλης είναι αυτός, εκπτώσεις στις επιθυμίες μας θα κάνουμε? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, LK είπε Αν είναι να κάνω σε αυτό...ξέρω και γω, τι τον θέλω τον Άγιο; Για βοηθό στην προπόνηση ίσως, να αλλάζει τα κιλά στις μπάρες ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
mpamps Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τα δικά μου ξέρεις πόσο κάνουν όλα μαζί? Ζήτα και τον Soldano, και το σπίτι μαζί. Άη Βασίλης είναι αυτός, εκπτώσεις στις επιθυμίες μας θα κάνουμε? Καλά τα λες! 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Gatakia... Και που θα κάνεις βόλτα με την Lambo σου? Δεν έχει αρκετό χώρο. Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και που θα κάνεις βόλτα με την Lambo σου?. Τα αυτοκίνητα των ονείρων μου Στράτο σταματάνε κάπου στα τέλη των '80s.. και όχι, καμιά Lambo (άντε ας αφήσω την Miura...) δεν είναι μέσα. Αυτό που πόσταρες και όλα τα "συναφή" του, με αφήνουν αδιάφορο... Κακάσχημο! 1 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τα αυτοκίνητα των ονείρων μου Στράτο σταματάνε κάπου στα τέλη των '80s.. και όχι, καμιά Lambo (άντε ας αφήσω την Miura...) δεν είναι μέσα. Αυτό που πόσταρες και όλα τα "συναφή" του, με αφήνουν αδιάφορο... Κακάσχημο! Α, συγγνώμη, νόμιζα ότι είχες πάρει την Lambo για να πηγαίνεις για ψώνια. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Από υλικά αγαθά θα θελα έναν 486 με turbo button. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, LK είπε Από υλικά αγαθά θα θελα έναν 486 με turbo button. Για τα windows 3.1? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση