cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ποιανόνανε τα ψωμιά; Όλων αυτών που δυναστεύουν το λαό, τον εξαπατούν, του υφαρπάζουν την ψήφο για να πλουτίζουν και να τον προδίδουν, να του στερούν και να τον αφήνουν έρμαιο της αδικίας, της αυθαιρεσίας, να του στερούν πρόσβαση στην υγεία, στην παιδεία, τη δικαιοσύνη λόγω ακρίβειας και αυτοί να έχουν πρόσβαση σε όλα ΔΩΡΕΑΝ. Δεν πληρώνουν πουθενά, τους πληρώνουμε και τη βασιλόπιτα Αυτών όλων τελειώνουν τα ψωμιά. Έτσι το φαντάζομαι, πως θα τιμωρηθούν από τον ίδιο τον λαό που κατέστρεψαν παγκόσμια και πανευρωπαϊκά και θα ζήσουν οι λαοί αγαπημένοι και μονιασμένοι. Χωρίς επιβολή φρονιμάτων. Χωρίς τίποτα. Ειρήνη, υγεία και προοπτικά, αγάπη και ευημερία για όλο τον κόσμο. Και για μέριμνα για τον αδύναμο και τον αδύνατο. Χωρίς διακρίσεις. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. 2 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Των trappers μάλλον. Αφού αυτό συζητούν... υποτίθεται. Βεβαίως. Και αυτών. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Είδος προς εξαφάνιση. Να παρέμβει το WWF 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, cigaret13 είπε ειμαι αυτός με τη φαντα 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΚΑΙ... Να σου πω, έγραψα κάτι στίχους και θέλω τη γνώμη σου... "Σαν πας στη Βραζιλία και 'ρθεις με το καλό, φέρε μου ένα μαντίλι να δέσω στο λαιμό". Θα γίνει σουξέ, τι λες; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε ΣΚΑΙ... Να σου πω, έγραψα κάτι στίχους και θέλω τη γνώμη σου... "Σαν πας στη Βραζιλία και 'ρθεις με το καλό, φέρε μου ένα μαντίλι να δέσω στο λαιμό". Θα γίνει σουξέ, τι λες; Περισσότερο από τον φιλελευθερισμό των επιδομάτων και των κρατικών χορηγιών και δανείων σε ιδιωτικά κανάλια δεν νομιζω χαχαχαχαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Εγώ πάντως θα πω την αμαρτία μου για την trap τώρα. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα που είχε κενό ο μικρός από μαθήματα και αθλήματα, ακούγαμε όπου και να πηγαίναμε στο αμάξι και στο σπιτι TRAP και βλέπαμε βίντεο στο youtube fail army και τέτοια και παίξαμε και fortnite και warzone μαζί και χαίρεται που ο μπαμπάς είναι μοντέρνος και παικταράς και είναι ένας τρόπος τα παιχνίδια και η τραπ να αλληλεπιδρώ μαζί του και να του περνώ κάποιες συμβουλές και απόψεις για θέματα κοινωνικά. Και βλέπω πως κάνει και μόνος του τον διαχωρισμό, αυτά που βλέπει στην τραπ έχει την ευφυΐα να καταλάβει πως δεν ισχύουν στον πραγματικό κόσμο, πως έχουν θέματα μέσα ποινικά, πόσο μπορεί να μπλέξει κάποιος και να καταστρέψει τη ζωή του μιμούμενος τέτοιες συμπεριφορές και ότι δείχνουν αυτά. Και βλέπω και ιδίοις όμμασι πλέον ας το πούμε ως μεγάλος τελικά τι επιρροές ασκεί στα παιδιά η τραπ. Καθαρά καταναλωτικές αφού ζητάνε να αγοράσεις ότι βλέπουν μέσα και το νιώθω και στην τσέπη δημιουργώντας την ανάγκη στα παιδιά να αγοράσουν και να επιδεικνύουν πράγματα ακριβά για να μην τους κοροϊδεύουν άλλα παιδιά στο σχολείο για την κακή μάρκα που φοράμε. Και οι γονείς ενδίδουν, θα αναγκαστούν να τους αγοράσουν ακριβά πράγματα και μετά από μια πανδημία που τα περιόρισε, τα έκλεισε αναγκαστικά μέσα και τα αγρίεψε τα παιδιά, η βίαιη παροδική ηλεκτρονική μετάβαση και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε με προβλήματα λόγω της δυσκολίας στην εξοικείωση από το σύστημα και τους εκπαιδευτικούς και δίκαια γιατί δεν ήταν εύκολη η μετάβαση σε αυτά, τους έφερε διάφορες αποστροφές. Γιατί θέλουμε να τα ευχαριστούμε περισσότερο και να τα παιδεύουμε λιγότερο. Thug life και lifestyle καπιταλιστικής προώθησης που μπορεί και να κάνει υποσυνείδητους συνειρμούς που τους εκφράζουν συνειδητά τα παιδιά, συνειρμούς του τύπου. Πάρε μου αυτά που βλέπω και τα φορούν αυτοί που κάνουν τραπ γιατί θα γίνω εγκληματίας να τα πάρω, θα κλέψω γιατί να τα αποκτήσω μέσω των καναλιών της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, είναι ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΑ ΧΑχαχχααχαχχαχαχαχαχαχα 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, cos_dr είπε fortnite και warzone Με αυτά τα παιχνίδια που έχεις βάλει στο σπίτι σου θα πουληθείς στα DLC. Πάρε τώρα το Kerbal Space Program που θα βγάλει το epic game store δωρεάν 6 με 12 γενάρη, πάρτου το talos principle, τίποτα point n click adventures παλιακά, άντε και κανα arpg, αλλά χωρίς dlc και τέτοια να πουλιέσαι. Αλλιώς μόνο κλωνοποίηση του ανδρέα σε σώζει μετά, να κρατικοποιήσει τα dlc να τα κατεβάζεις τζάμπα. Εμείς μεγαλώσαμε με kick off και πετονιά. Ααααααμα πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Με αυτά τα παιχνίδια που έχεις βάλει στο σπίτι σου θα πουληθείς στα DLC. Tα αντιγράφαμε και δεν μπορώ να πω πως γιατί απαγορεύονται οι συζητήσεις για πειρατικό software. Το παιδί παίζει fortnite και warzone από τότε που βγήκανε, εδώ δεν κατάφερε η μάνα του που ήταν κάθετη (και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα ανώτατης εκπαίδευσης) πως το παιδί δεν θα πιάσει στο χέρι του ποτέ ηλεκτρονικά παιχνίδια και με κατηγΟΡΑΓΕ εμένα και εγώ κουνούσα το κεφάλι, μόνη της πήγε και του πήρε πρώτο PlayStation . Δεν άντεξε γιατί την έπιανε από το λαιμό Μόνο DLC ζητάει από το χαρτζηλίκι και τι να κάνουμε. Έχουμε βάλει ένα μέτρο. Ευτυχώς ζητάει μόνο για το fortnite, τώρα ήθελε να του δώσω να βάλει τον Αντετοκούμπο. Και του λέω αντί να γίνεις εσύ αντετοκούμπο να τον πληρώνουμε κι εμείς Και εμένα έτσι όμως με ΚΑΚΟΜΑΘΑΝΕ, τι να του κάνω ρε συ. όταν εγώ είχα λιώσει στον spectrum, τον amstrad και την amiga να κάτσω να του πω μην σου παίρνω και ένα DLC στις γιορτές? Και πάλι καλά να λες. Σε λίγο θα θέλουμε αμάξι με αεροτομή σαν του flylo. Ευτυχώς έχει το δικό μου. Θα του το γεμίσω αυτοκόλλητα και θα του το δώσω χαχαχαχχαχαχαχαχα Καλά να είναι τα παιδιά, τι να κάνουμε. Εξ άλλου άμα βγει πάλι αυτός που είναι τώρα θα τα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τελείως Άστα να χαρούνε χαχαχαχαχαχαχαχ 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Σε λίγο θα θέλουμε αμάξι με αεροτομή σαν του flylo. Βάρδα μην σου ζητάει .... 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση