Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, trolley είπε Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος. Παρ' ότι δεν διευκρινίζεις ποιοι είμαστε εμείς που θα μπορούσαμε να τους τη χαλάσουμε, να είσαι βέβαιος ότι είμαστε πολύ λίγοι, κοινωνικώς, οικονομικώς, εθνικώς, στρατιωτικώς, σιγά-σιγά και ιστορικώς, οπωσδήποτε καλλιτεχνικώς και γενικώς, για να τους χαλάσουμε οτιδήποτε. Εγώ είπα ότι δε γουστάρω το God Bless, το this great country, το if you're not with us you're against us, το if you can't beat them join 'em, το fake it 'till you make it και τη συνεχή αυταναφορά της αμερικανικής κουλτούρας, προπαγάνδας, και worldview ως το ανώτερο δείγμα. Σε όλα. Δεν είπα ότι έχω ψευδαισθήσεις μεγαλείου, ούτε ότι έχω χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Φυσικά και δεν υπάρχει κίνδυνος, το μαγαζί είναι γωνία. Τη γνώμη μου λέω κι εγώ όπως όλοι. 9 λεπτά πριν, trolley είπε Το ίδιο ισχύει για τους Ισπανούς, Γάλλους, Ιταλούς, Ελβετούς, Άγγλους, Κινέζους, Ιάπωνες, Ινδούς και γενικά. Πιθανή (όχι βέβαιη) εξαίρεση οι αρχαίοι Σουδανοί. Για όλους σχεδόν δηλαδή; Για εμάς; Έχει κάτι; Ή μόνο εμείς είμαστε το χειρότερο δείγμα σε όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Για όλους σχεδόν δηλαδή; Για εμάς; Έχει κάτι; Ή μόνο εμείς είμαστε το χειρότερο δείγμα σε όλα; Από το 2011, όταν η συζήτηση φτάνει σε αυτό το σημείο, ζητώ από το συνομιλητή μου κάτι απλό - αν θέλεις, κάνε το: κοίτα γύρω σου τώρα, όπου και αν είσαι, ότι και αν κάνεις, και πες μου αν βλέπεις τίποτε φτιαγμένο στην Ελλάδα (προφανώς δεν εννοούμε δένδρα, ούτε σκύλους). Επίσης, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο νοιζ, και τα θέματά του. Βλέπεις πουθενά να συζητιέται οτιδήποτε που να αφορά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Εδώ π.χ. συζητάμε για την ΤΡΑΠ και το αν πρωτοεμφανίστηκε το 1990 ή το 2000 - πάντως είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ εμφανίστηκε στην Καλαμάτα, ή τον Βόλο. Αν έκανες κάτι από τα παραπάνω, ξέρεις ήδη την απάντηση στην ερώτηση που μου έκανες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Για όλους σχεδόν δηλαδή; Για εμάς; Έχει κάτι; Ή μόνο εμείς είμαστε το χειρότερο δείγμα σε όλα; Όχι ρε συ ,έχουμε και εμείς τα καλά μας.Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Να π.χ φτιάχνουμε τρομερό ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.Φτιανει κάνεις άλλος καλύτερο? (Ούτε οι Τούρκοι δεν το φτιάχνουν τόσο καλό, έχω φάει πολλές φορές και εκεί). Άρα κορυφαίοι στο κοκορέτσι...2-3 στόχοι να πιάσουμε ακόμα και η σύγκλιση είναι εδώ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Ενώ οι Βέλγοι, οι Ολλανδοί και οι Αυστραλοί ασούμε φτιάχνουνε παπάδες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Φυσικά και δεν υπάρχει κίνδυνος, το μαγαζί είναι γωνία. Τη γνώμη μου λέω κι εγώ όπως όλοι. Για να μη παρεξηγηθώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα, όντως όλοι τη γνώμη μας λέμε. Αλλά πρόσεχε το μαγαζί το ΚΑΝΑΝΕ γωνία, αυτοί που συνυπογράφουν κείμενα σαν αυτό που δεν γουστάρεις. Να το θυμάσαι αυτό. Δεν έγινε μόνο του. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, trolley είπε Από το 2011, όταν η συζήτηση φτάνει σε αυτό το σημείο, ζητώ από το συνομιλητή μου κάτι απλό - αν θέλεις, κάνε το: κοίτα γύρω σου τώρα, όπου και αν είσαι, ότι και αν κάνεις, και πες μου αν βλέπεις τίποτε φτιαγμένο στην Ελλάδα (προφανώς δεν εννοούμε δένδρα, ούτε σκύλους). Καταλαβαίνω πού το πας, αλλά δεν νομίζω ότι είναι πάντα δίκαιο. Ο πλουσιότερος συνομιλητής μένει σε καλύτερη γειτονιά. Ο φτωχότερος, σε πιο παραμελημένη. Δηλαδή το ίδιο νομίζω ότι γίνεται παντού, ακόμα και στην Αμερική - Αμερική χώρα μαγική / τραγική. Δε νομίζω ότι ίδια απάντηση θα πάρεις από αυτόν που μένει στο Μανχάτταν κι αυτόν που μένει στην Ατλάντα. Σίγουρα θα επηρρεάζεται τη γνώμη που σχηματίζει ο ερωτηθείς από το περιβάλλον όμως. Σύμφωνοι. Εγώ δεν έχω παράπονο. Κάτι λάμπες που δεν ξέρουμε αμα είναι του δήμου ή του κράτους να τις αλλάξει αλλά εγώ σίγουρα απαγορεύεται, ένας τάπητας λίγο κουρασμένος που πρέπει να βγάζει 70 dB συνέχεια, κάτι τέτοια. Ένα τεράστιο μαγαζί κλειστό από κάτω, από τις καλές εποχές, αυτά. Ανθρώπινα είναι αυτά. Αν ψηφίσω σωστά, μπορεί και να γίνουν. 31 λεπτά πριν, trolley είπε Επίσης, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο νοιζ, και τα θέματά του. Βλέπεις πουθενά να συζητιέται οτιδήποτε που να αφορά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Εδώ π.χ. συζητάμε για την ΤΡΑΠ και το αν πρωτοεμφανίστηκε το 1990 ή το 2000 - πάντως είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ εμφανίστηκε στην Καλαμάτα, ή τον Βόλο. Εδώ δε συζητάμε αν οι ωδειακοί είναι μουσικοί ή όχι. Δεν ξέρω για ποιούς λόγους μπαίνετε οι υπόλοιποι, εγώ σαν ερασιτέχνης μη-μουσικός μπαίνω για το χαβαλέ που γίνεται, να ακούσω τι κομμάτια γράφει ο κόσμος, τι θέματα μουσικά τον απασχολούν, για το καφενείο που στήνεται ώρες-ώρες (καλή ώρα, να έχουμε την υγεια μας όλοι), αυτά. Εγώ νομίζω ότι είναι τέτοια η έκθεση και ο εθισμός σε αυτόν τον πολιτισμό που έρχεται έτοιμος από το γουέμπ (το δικό μας, το ορθόδοξο), που αυτό πλέον είναι το μόνο περιβάλλον. Ιντερνετική έμπνευση, δημιουργία και κοινωνία. Τι σημασία έχει αν ο άλλος είναι από το Βόλο ή το Sydney; Μπορεί να είναι και από το Βόλο και να μην το ξέρουμε. Περνάνε πράγματα στην καρτέλα δεξιά. Γίνονται εκδηλώσεις. Οι συντελεστές τους δε συμμετέχουν στο φόρουμ. Τι να κάνουμε; Μπορεί να είναι πολύ απασχολημένοι; Να προτιμούν άλλα πιο δημοφιλή μέσα ώστε να επικοινωνούν κυρίως με το κοινό τους; Ξέρω γω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Καταλαβαίνω πού το πας, Δεν είμαι βέβαιος, άσε που δεν το πάω πουθενά. Είμαστε βερμπαλιστές, μιλάμε-μιλάμε-μιλάμε, ενώ οι άλλοι κάνουν και η διαφορά μεγαλώνει. Κάποιοι λέγανε παλιά ότι η Ελλάδα απείχε από τις διεθνείς εξελίξεις τουλάχιστον δέκα χρόνια - σήμερα η απόσταση είναι ακόμη μεγαλύτερη διότι συμβαίνει κάτι χειρότερο, απορροφούμε τις χείριστες από τις διεθνείς εξελίξεις. Θέλουμε με θρούμπες, κοκορέτσι και λιακάδα να είμαστε πρωταγωνιστές και κριτές των πάντων, Αμερικανών, Ρώσων και Εξωγήϊνων - αναγκάστηκα να θυμίσω ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να την χαλάσουμε σε οποιονδήποτε διότι απλά δε φτουράμε. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, trolley είπε ΚΑΝΑΝΕ γωνία Δεν αντιλέγω. Δεν το κάνανε όμως αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί ο Άβελ με τον Κάιν. Μπορείς να ζεις στο πλουσιότερο κράτος του πλανήτη και να είσαι δυστυχισμένος φτωχομπινές. Και να μη φταις κιόλας. Υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν πιστεύω ανισότητες τεράστιες, παντού. Και στη γαλλία κάνουν απεργίες, και στην αγγλία, και παντού. Εδώ βαρεθήκαμε, αφού ό,τι και να κάνουμε μας γράφουνε στα... τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ενώ οι Βέλγοι, οι Ολλανδοί και οι Αυστραλοί ασούμε φτιάχνουνε παπάδες. Ε κάτι θα φτιάχνουν δεν μπορεί αυτά τα ΑΕΠ να έχουν γίνει διαΜαΓιασ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 H trap υπάρχει από την εποχή του μυκηναϊκού πολιτισμού. Έτσι έδειξαν ευρήματα από ανασκαφές στον Βόλο και την Καλαμάτα. Όμως το χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΤΡΑΠ είναι η Πύλη των Λεόντων.Άποψη της Πύλης των Λεόντων που κατασκευάστηκε στα μέσα του 13ου αιώνα π.Χ., κατά τη διάρκεια της δεύτερης επέκτασης των οχυρώσεων στις Μυκήνες όταν βασιλιάς ήταν ο Bad Bunny. Η κατασκευή αποτελεί ένα επιβλητικό μεγαλιθικό μνημείο της ΤΡΑΠ μουσικής 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση