Προς το περιεχόμενο

πως η τραπ "νίκησε" τις μουσικές βιομηχανίες

dimsonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το προβλημα ειναι πως αν εξασφαλίσεις τα παντα στους παντες στο πιατο με παροχές, ο αλλος χωρις κινητρο θα κατσει να σαπισει. Αρα πραγματικο ΠΑΣΟΚ θα εχουμε οταν θα τα παραγουν ολα τα αυτοπρογραμματιζομενα και αυτοεπιδιορθωμενα ρομποτ, με ενεργεια απο τον ηλιο και την πυρηνικη συντηξη. Τωρα που ακομα και τις ελιες τις μαζευουν εργατες, θα κατέρρεε το συστημα αν ηταν φουλ ΠΑΣΟΚ, ακομα και λεφτοδεντρα να υπηρχαν δε θα τα μαζευε κανεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, manosx είπε

οταν θα τα παραγουν ολα τα αυτοπρογραμματιζομενα και αυτοεπιδιορθωμενα ρομποτ, με ενεργεια απο τον ηλιο και την πυρηνικη συντηξη

Εμένα ένας φίλος μου οικονομολόγος μου έλεγε πως αυτά δεν αξίζουν, το κόστος συντήρησής τους σε σχέση με την ενέργεια που μπορεί να προσφέρουν είναι χάλια, θα μείνουμε με πετρέλαιο και φυσικό αέριο που και αυτό βλέπεις τι μας έκανε σε μια παγκόσμια οικονομία. Πας να βάλεις κυρώσεις σε αυτόν που εξαρτάσαι?

Οι συμφωνίες σου προφανώς δεν προέβλεψαν πανδημίες και διακρατικές διενέξεις κλπ. και σε φέρνουν σε αδιέξοδα κύριε ΕΕ και δεν φρόντισες για την αυτάρκειά σου ενώ παράλληλα σε κατηγορούν για πλυντήριο χρημάτων. Κύριε ΕΕ να αλλάξεις?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 ώρες πριν, Nestoras είπε

Θέλω για τραπ να ενημερωθώ

θέλω να γίνω τράπερ

αντ’ αυτού crap διαβάζω εδώ

έγινα νομίζω crapper.  

Έχετε δίκιο σερ, το χέσαμε. Γράφω αυτό και κουμπώνομαι.

15 λεπτά πριν, manosx είπε

Το προβλημα ειναι πως αν εξασφαλίσεις τα παντα στους παντες στο πιατο με παροχές, ο αλλος χωρις κινητρο θα κατσει να σαπισει. Αρα πραγματικο ΠΑΣΟΚ θα εχουμε οταν θα τα παραγουν ολα τα αυτοπρογραμματιζομενα και αυτοεπιδιορθωμενα ρομποτ, με ενεργεια απο τον ηλιο και την πυρηνικη συντηξη. Τωρα που ακομα και τις ελιες τις μαζευουν εργατες, θα κατέρρεε το συστημα αν ηταν φουλ ΠΑΣΟΚ, ακομα και λεφτοδεντρα να υπηρχαν δε θα τα μαζευε κανεις.

Έχουμε μάλλον διαφορετικές αφετηρίες. Όταν λέω εγώ παροχές, δε λέω να κάθομαι όλη μέρα και να μου φέρνει ντελιβερυ να με ταΐζει στο στόμα το κόμμα. Λέω αν δουλεύω μια ζωή όπως μου λένε και μου τύχει ένας καρκίνος π.χ., να μην καταστραφώ ολοσχερώς οικονομικά για να ζήσω και μετά με δείχνουνε με το δάχτυλο η κοινωνία να λένε κοιτάχτε το ρρρρρέμαλο ρε, τα σκόρπισε στα chemo. Το έχουμε αυτό και τώρα, και αλίμονο αν δεν το είχαμε.

Τώρα για τα χτήματα... Επιγραμματικά, φέτος 80 ευρώ έχω ακούσει ο καμπανιόλας ο έμπειρος, 7ωράκι.

Όμως πολύ λίγοι κρατάνε τα παιδιά τους στα χτήματα. Τους λενε παιδί μου εγώ αγράμματος είμαι, αγρότης, τράβα μορφώσου, πάρε πτυχίο να ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Πώς θα γίνει τώρα, θα αφήσει ο άλλος τη βάρδια του στην πολυεθνική να μαζέψει ελιές; Και να πάει, ξέρει; Γι' αυτό χρειάζονται εργάτες. Γιατί 10 ρίζες τις μαζεύεις και μόνος σου. 1.000 δε νομίζω.

• Like 1

1 λεπτό πριν, manosx είπε

Ε, ως το 2.500 μ.Χ που θα γινουν ολα αυτα, θα ειναι αποδοτικοτερη και η πρασινη ενεργεια?

Ως τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Από τον άλλο μήνα να δούμε πόσο θα πάει το ρεύμα και τα καύσιμα γιατί τώρα τα κρατάνε εδώ παρόλη την αισχροκέρδεια σε ένα επίπεδο για να κινηθεί η αγορά.

Από Γενάρη θα έρθει παντού η λυπητερή?

Γι αυτό να ζούμε και τη στιγμή. ?

Το θεμα ειναι οτι για να σου δωσουν το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ chemo οι Ελβετοι η οι Γερμανοι, θα πρεπει και εσυ να τους δωσεις κατι αντιστοιχο, οχι ελιες θρουμπες, μυζηθρα και made in china τσολιαδακια απο την ομονοια. Διαφορετικα παλι στα δανεικα θα καταληξουμε.

Επεξεργασμένο από manosx

Πάντως παιδιά, ετσι για να πεταχτω και γω σαν τη πορδή, για όλα φταίμε εμείς.

Εμείς συντηρούμε τα κόμματα και τους πολιτικούς, εμείς δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξει η κατάσταση, εμείς χρησιμοποιούμε μέσο όπου μπορούμε κλπ κλπ

Είμαι υπεραθλιος λαός με μηδενική κοινωνική νοημοσύνη. 

Και το χειρότερο είναι ότι δεν ψηφίζουμε έναν που να αξίζει αλλά "τον λιγότερο κακό". 

Για το ότι είμαστε εδώ που είμαστε φταίμε εμείς και κανένας άλλος. 

Με την ευκαιρία να προμοτάρω ένα βιβλίο για την κοινωνική νοημοσύνη που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία -> https://www.politeianet.gr/books/9789600356700-saramago-jose-nobel-1998-kastaniotis-peri-fotiseos-200927?gclid=CjwKCAiAkrWdBhBkEiwAZ9cdcAl9J3hX0aTBucHwGJ9tGRFkliWsInxBM8Fm9iOtuh0eHcO4qOEAiBoCCiMQAvD_BwE

• Συμφωνώ 1

All the money of the world can't buy me

24 λεπτά πριν, manosx είπε

Το θεμα ειναι οτι για να σου δωσουν το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ chemo οι Ελβετοι η οι Γερμανοι, θα πρεπει και εσυ να τους δωσεις κατι αντιστοιχο, οχι ελιες θρουμπες, μυζηθρα και made in china τσολιαδακια απο την ομονοια. Διαφορετικα παλι στα δανεικα θα καταληξουμε.

Σε μια ΕΕ που θα συνέκλιναν τα μέλη μέχρι το 2011 κατά ΣΗΜΙΤΗ έως και σήμερα υπάρχει μια τρομακτική ανισότητα στην αντιμετώπιση του καρκίνου σε κάθε χώρα. Μέτρα λιτότητας επιβαρύνουν την αντιμετώπιση ακόμα περισσότερα σε κάτι που δεν κάνει διακρίσεις αλλά φέρνει τόσα προβλήματα στις οικονομίες χωρών όχι μόνο στο κόστος αντιμετώπισης αλλά στις παρενέργειες της νόσου στην παραγωγικότητα. Δεν υπάρχει καν διεπιστημονική κοινή προσέγγιση του θέματος.

Τέλος εγώ θα πω γιατί δεν έχω διάθεση να το αναλύσω πως τους ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ προσωπικά σαν χώρα  και από τα κέρδη τους υπάρχει και το μεγαλύτερο χρέος της Ελλάδας με αποτελέσματα οφέλους για τον πληθυσμό από μέτρια έως οικτρά. Για να μην πω για τα παιχνίδια που καθορίζουν τι θα πουν για το τι είναι αποτελεσματικό, τα κόλπα εισαγωγής και ο καθορισμός ανα χώρα των τιμών και του θεραπευτικού σχήματος, που δεν γίνεται σε πλαίσιο όπως είπαμε κοινής προσέγγισης και ελπίζω να αντιλαμβάνεται κάποιος τη σκοπιμότητα.

Δεν είμαι αυθεντία στο θέμα (ποιος είναι άλλωστε και ποιος τις ακούει τις αυθεντίες άλλωστε) αλλά μετά από 26 χρόνια στην υγεία και τα 3 στο φάρμακο, ε μια γνώμη θα την πω και ας παρεξηγηθώ πάνω σε αυτό που είπες ?

ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Με αγάπη στο ΛΕΩ.

Το να μισούν κάποιοι Έλληνες τους Γερμανούς και κάποιοι βόρειοι τους νότιους στημένο παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ μιας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ? που δεν έπρεπε να βάζει στο στόμα της τη λέξη ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ χαχαχαχαχαχαχα??

ΕΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠ?

42 λεπτά πριν, Miltos23 είπε

Και το χειρότερο είναι ότι δεν ψηφίζουμε έναν που να αξίζει αλλά "τον λιγότερο κακό". 

Για το ότι είμαστε εδώ που είμαστε φταίμε εμείς και κανένας άλλος. 

Ναι έτσι είναι. Γιατί φροντίσαμε να φτιάξουμε ένα πολιτικό σύστημα που "κόβει" οποιονδήποτε δώσει δείγματα ανεξάρτητης και πρωτότυπης πολιτικής σκέψης ενώ προωθεί ανθρώπους που είναι από νωρίς, εμφανώς διατεθειμένοι να συνεχίσουν την ελληνική πολιτική παράδοση της διατήρησης των εσωτερικών συμφερόντων.

Αλλά και ως ψηφοφόροι, δεν τολμήσαμε ποτέ να δώσουμε δύναμη σε κάτι ουσιαστικά διαφορετικό. Τουναντίον το περισσότερο "εναλλακτικό" που μπορέσαμε, ήταν να κάνουμε, έστω για λίγο, τρίτο κόμμα μια εγκληματική οργάνωση.

• Συμφωνώ 2

Ενωμοτάρχης

23 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

Αλλά και ως ψηφοφόροι, δεν τολμήσαμε ποτέ να δώσουμε δύναμη σε κάτι ουσιαστικά διαφορετικό. Τουναντίον το περισσότερο "εναλλακτικό" που μπορέσαμε, ήταν να κάνουμε, έστω για λίγο, τρίτο κόμμα μια εγκληματική οργάνωση.

Γιατί τα δυο άλλα κόμματα τότε  είχαν  καταβαραθρώσει την έννοια κράτους δικαίου και μάλιστα έβριζαν τους ξένους. η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν το αφήγημα των ΚΑΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. Εκεί βρήκαν πάτημα, στην αγανάκτηση του κόσμου. Και το μισό ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες. Και παράλληλα μεγάλα κανάλια στη βράση της τότε κόντρας για να κόψουν ψήφους αγανάκτησης από το ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να τους προβάλλουν.

Το καταφύγιο των αγανακτισμένων έγιναν και θα μπορούσαν να μην γίνουν ποτέ, κάποιοι λοιπόν τους άφησαν και αυτό αποδεικνύεται διότι μόλις υπήρξε πολιτική βούληση, τους μάζεψαν.

Αν υπάρχει πολιτική βούληση, όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν και μας θυμώνουν αλλά και μας δυσκολεύουν τελειώνουν σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Τόσο απλό είναι.

Αν θέλουν π.χ. να τελειώσουν με το οργανωμένο έγκλημα οι κυβερνήσεις τελειώνουν σε μια μέρα. Μόνο αν είναι διαπλεκόμενοι με αυτό και έχουν οφέλη μπορεί αυτό να υφίσταται.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου