Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, manosx είπε αν θελετε περισσοτερο σοσιαλισμο θα πρεπει να βαρυνει και αλλο Δε νομίζω. Εκτός αν θεωρήσουμε: σοσιαλισμός = κομμουνισμός, όπως το βλέπουν δηλαδή οι αμερικάνοι, που το φάσμα τους το πολιτικό ξεκινάει αριστερά από τους δημοκράτες που ειναι το δικό μας... ΛΑΟΣ. Δε μας φταίει το 4-4-2 ή το 3-5-2 όταν είμαστε στο 3 πακέτο άσσο σκέτο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Να! Τώρα, τώρα! Που έχουμε σύστημα εξορθολογισμένο και γίναμε άνθρωποι με στάμπα δντ και εε, κάνει ο άλλος ο λεφτάς, ο χοντροπορτοφολάς, από αφηρημάδα, καλή καρδιά, για έκπτωση στη φορολογία, δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει, δωρεά αξονικό τομογράφο σπέσιαλλλλλ που κάνει παπάδες και δεν υπάρχει άτομο να τον δουλέψει. Μέχρι να δημιουργηθεί θέση και να εκπαιδευτεί κάποιος να κάνει τους παπάδες, το μηχάνημα θα έχει σαπίσει, και θα κοστίζει τόσα ολη η διαδικασία επισκευής, εκπαίδευσης και πρόσληψης, που μια δωρεά θα έχει γίνει ζημιά. Αυτό τώρα είναι πρόβλημα σοσιαλισμού/καπιταλισμού, ή ότι τα έχουμε όλα λάρμα σ' αυτόν τον τόπο και επιβιώνουμε από τύχη 3.000 χρόνια; Όπως το λέει το ανέκδοτο: τι τα θες, μία παγώνει η πίσσα, μία τελειώνουν τα σκατά, μία χαλάνε τα μαστίγια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Θέλω για τραπ να ενημερωθώ θέλω να γίνω τράπερ αντ’ αυτού crap διαβάζω εδώ έγινα νομίζω crapper. 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Ουτε ενα ευρω απο την τσεπη του δεν εβαλε ποτε ελληνας πολιτικος, ειτε παπαντρε ειτε μητσοτα. Και η παραμικρη παροχη ειναι εργο του φορολογουμενου. Ο εξορθολογισμός ειναι επιθυμητος, αλλα να οδηγησει σε ομελετες χωρις αυγα και τυροπιτακια απο το διαστημα δεν προκειται. Αν μαλιστα ειμαστε ρεαλιστες, και θεωρησουμε οτι το μπουρδελακι μας θα παραμεινει σε καποιο βαθμο ανοργανωτο, τοτε τα αυγα για την ομελετα θα παραμεινουν δυσαναλογα πολλα. Και χρωσταμε και στον αυγουλα πεντακοσες καρτελες. Αυτα ειναι τα δεδομενα, και απλες σοσιαλιστες η μη δεν τα λυνουν ουτε του αγιου αντρικου μοριου ανημερα. Το παρτυ τελειωσε, τωρα μονο για τους στενα ημετερους και για τους αλλους φουμαρα για τα ψηφαλακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, manosx είπε Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα εχει "δωρεαν" υγεια, "δωρεαν" παιδεια, "δωρεαν" τριτοβαθμια εκπαιδευση, συνταξεις βαρια επιδοτουμενες, συγκοινωνιες βαρια επιδοτουμενες, δημοσιους υπαλληλους να φανε και οι κοτες, επιδοματα για τους δημοσιους υπαλληλους και οχι μονο να φανε και οι κοτες, μπατσους παπαδες και αξιωματικους να φανε και οι κοτες, χορηγίες για ΜΚΟ, για αθλητικα σωματια, για λεσχες ταβλαδωρων και οτι αλλοι μαλακια, και ο λογαριασμος δεν εχει τελος. Μωρέ και η Γερμανία τα έχει αυτά. Έχει όμως και την BMW,MERCEDES,UNIPER,SCHWARZ etc. που τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ*.... Εδώ με 5-6 μόνο "μεγαλες" εξαγωγικές εταιρείες ποιος θα τα πληΕρώκει?Ο μεγαλοκαλλιεργητης βιολογικής φράουλας στη Μανωλαδα; ή το 80% των Ελλήνων που ΔΕΝ πληρώνουν ούτε έναν φορο; * και 40%-45% φορολογία στους μισθωτούς και ΕΕ 2 ώρες πριν, Ali Barout είπε Εκτός αν θεωρήσουμε: σοσιαλισμός = κομμουνισμός, όπως το βλέπουν ΟΛΟΙ στον πλανήτη γη με εξαίρεση τους Έλληνες ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ Επεξεργασμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Ετσι ειναι. Στις γιορτες ειχα παρομοια συζητηση με καμμενους συγγενεις, και τους ελεγα ρε παιδια, ποια ειναι τα μεγαλα brands της Ελλαδας, και αυτοι τις γνωστες μαλακιες, φετες, λαδια, καραγκιοζιλικια. Και μετα βρηκα απο περιεργεια τις μεγαλυτερες Ελληνικες εταιριες, να μας κλαινε οι ρεγγες ειμαστε, τα μονα αξια λογου τα διυλιστηρια, απο εκει και μετα το χαος. Και με τοση φοροδιαφυγη απο τη μαριδα και τη συναγριδα, και με τοση ανεργια, και με τοσα δανεικα, θελει ο αλλος παραπανω σοσιαλισμο γιατι το κεφαλαιο ειναι μεγαλο και πρεπει να του τα παρουμε. Σχιζοφρενεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Άρα καπιταλισμός με επιδόματα πάλι κομμουνισμός είναι. Το βλέπουν όλοι στον πλανήτη γη με εξαίρεση τους Έλληνες που νομίζουν πως έχουν φιλελεύθερη κυβέρνηση και είναι σε ανάπτυξη χαχαχαχαχαχαχχχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ειναι θεμα κυβερνησης αλλα χωρας. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Index_of_Economic_Freedom Η Μογγολια το Μεξικο η Ακτη Ελεφαντοστου και αλλες υπερδυναμεις εχουν μεγαλυτερο δεικτη οικονομικης ελευθεριας. Η ξεφτιλα της Ελληνιολικης αριστεριλας, ολων των κομματων ανεξαιρετως, δεν εχει προηγουμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, manosx είπε Η ξεφτιλα της Ελληνιολικης αριστεριλας, ολων των κομματων ανεξαιρετως, δεν εχει προηγουμενο. Γιατί όλοι εδώ λειτουργούν με νοοτροπία τραπ. Διαπλοκή, διαφθορά, χρήματα, αυτοκίνητα, κοσμήματα και όλοι λένε ξέρεις ποιος είμαι εγώ και δεν κυριαρχεί η αριστεία. Κυριαρχεί το ρουσφέτι. Κυριαρχεί η κομματοκρατία παντού, στην παιδεία, την υγεία, τις θέσεις εργασίας, τον δανεισμό, την επιβολή προστίμων που στα σβήνουν. Όλοι τράπερ είναι και μιλάμε για δικαστικούς, αστυνομικούς, πολιτικούς, καθηγητές. Ένα διστοπικό περιβάλλον για έναν τίμιο άνθρωπο που θέλει να αριστεύσει με την αξία του, θέλει να κάνει τη δουλειά του αδέκαστα, χωρίς παρεμβάσεις, να υπηρετήσει τον σκοπό του, να συμβάλλει στην ανάδειξη της αλήθειας, της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας, στο κοινωνικό σύνολο. Θα τον φάνε οι καρχαρίες γιατί ο λαός είναι κακομαθημένος. Και η χώρα υπήρξε προτεκτοράτο. Αυτές λοιπόν οι άδολες ψυχές που τις χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε την οικονομία μας, γιατί για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να φτιάξουμε την παιδεία μας, είναι στο περιθώριο και υφίστανται μάλιστα και αυτή την ιδιότυπη τυραννία της ελληνικής πλειοψηφίας. χαχαχαχαχαχααχα 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ετσι ειναι. Μηπως οι σκανδιναβικές χωρες που η σοσιαλδημοκρατία εκει ειναι πιο διαδεδομενη απο το τζατζικι στην Ελλαδα ειναι στα χαλια τα δικα μας? Αρα δεν μας λειπει ο σοσιαλισμος, απο αυτο εχουμε και με το ΠΟΛΥ παραπανω, μαλλον καπιταλισμος μας λειπει- κεφαλαια, μεγαλες εταιριες, οικονομικη ελευθερια, κρατος που δε γ@μ@ει τα παντα και τετοια δηλαδη. Δεν κραταω την ανασα μου οτι θα τα αποκτησουμε παντως, δε μας ταιριαζουν, οχι δος ημιν σημερον, δος ημιν ΤΩΡΑ ειμαστε. Επεξεργασμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 από manosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, manosx είπε Ετσι ειναι. Μηπως οι σκανδιναβικές χωρες που η σοσιαλδημοκρατία εκει ειναι πιο διαδεδομενη απο το τζατζικι στην Ελλαδα ειναι στα χαλια τα δικα μας? Αρα δεν μας λειπει ο σοσιαλισμος, απο αυτο εχουμε και με το ΠΟΛΥ παραπανω, μαλλον καπιταλισμος μας λειπει- κεφαλαια, μεγαλες εταιριες, οικονομικη ελευθερια, κρατος που δε γ@μ@ει τα παντα και τετοια δηλαδη. Δεν κραταω την ανασα μου οτι θα τα αποκτησουμε παντως, δε μας ταιριαζουν, οχι δος ημιν σημερον, δος ημιν ΤΩΡΑ ειμαστε. Παιδεία μας λείπει και αυτοί που έχουν το τιμόνι στα κόμματα και φροντίζουν τη διαδοχή μαζί με τους εγχώριους παράγοντες που έχουν πρόσβαση στο χρήμα και κάλυψη, συγκάλυψη άρα όλοι μαζί ΑΣΥΛΙΑ δεν θα αφήσουν ποτέ να γίνει αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό σύστημα. Κακώς πάει η κουβέντα στον κομμουνισμό, τον καπιταλισμό, τον σοσιαλισμό. Και αν δεχτούμε και γιατί όχι άλλωστε πως με τον καπιταλισμό καταφέραμε να κάνουμε τον πλανήτη από 1δις πληθυσμό σε 8δις και να ζουν περισσότεροι άνθρωποι καλύτερα, το πρόβλημά μας δεν είναι αυτό. Καπιταλισμός χωρίς κανόνες και χωρίς δημοκρατία, ισονομία, ίση μεταχείριση και εξασφάλιση του ελάχιστου της σωστής διαβίωσης για όλους, χωρίς πρόνοια, χωρίς ρυθμιστική αρχή, χωρίς κράτος εγγυητή δεν μπορεί να υπάρξει και αν υπάρξει ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Εγώ θα πλασάρω ένα νέο οικονομικό σύστημα, τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ Μόλις το φτιάξω θα σας παρουσιάσω και το πρόγραμμά μου. Σκέφτηκα, γιατί να ενταχθώ σε κάτι που ήδη υπάρχει και να διεκδικήσω την εξουσία, όντας όμως στην πράξη μαριονέτα ενός άλλου σε συστήματα που έχουν επικριτές ένθεν και εκείθεν? Ενώ αν κάνω κάτι καινούργιο, θα κεντρίσω το ενδιαφέρον και την επιθυμία σε έναν κόσμο που ΔΙΨΑ για ριζική ΑΛΛΑΓΗ και αν μη τι άλλο, δεν θα μπορούν να με κατηγορήσουν ως δοκιμασμένο και αποτυχημένο, γιατί αυτό που θα πω θα είναι καινούργιο. Αλλά βαριέμαι να τα κάνω όλα αυτά. Αν ήταν να τα κάνω θα τα είχα κάνει. Η ζωή είναι μικρή, εγώ θα αλλάξω τον κόσμο. Ας τους να τρώγονται και εγώ θα τα έχω καλά με όλους και θα μείνω στο ΔΗΜΟΣΙΟ να πάρω τη συνταξούλα και κανα νοίκι να ζήσω και εγώ καλά γεράματα, χωρίς χλίδα αλλά τουλάχιστο ήσυχα, χωρίς άγχος. χαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση