Προς το περιεχόμενο

Ποια φθηνή ακουστική σας εξέπληξε ευχάριστα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Επανέρχομαι με update που λογικά θα οδηγήσει σε κατάρες και block ?

Χθες πήγα σε 3 μαγαζιά και σε έναν τύπο από κοντινή περιοχή που πουλούσε μία Big Baby.

Δοκίμασα αρκετές Recording King, D'Angelico, Epiphone, αλλά και Gibson, Taylor, Martin για να δω λίγο και τι γίνεται όταν ανέβει το χρηματικό εύρος.

Παρατηρήσεις:

- Μεταξύ κάτω των 100 ευρώ έως και 200-250 ευρώ δεν είδα τρελές διαφορές. Οκ όργανα και μια χαρά για τον καναπέ ή καμιά εκδρομή, όπως είπατε πολλοί και εδώ. Καμία σχέση με την εικόνα που είχα σχηματίσει.

- Η Big Baby πολύ ωραία, αλλά είναι κανονική ακουστική, εγώ δεν κατάλαβα διαφορά στο μέγεθος (είναι 15/16).

- Σε ένα από τα μαγαζιά είχε την Taylor Baby BT1, που είναι όντως baby, δηλαδή 3/4. Εδώ είναι που θα με μπλοκάρετε, αλλά κάτι έγινε με αυτή την κιθάρα, δε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, αλλά μου μίλησε. Ήταν κάτι ανάμεσα σε Parlor και Dreadnought, παραδόξως δυνατή σε ένταση για τέτοιο μέγεθος και με πολύ ωραίο ήχο. Μόνα αρνητικά ότι είμαι 1.83 και φαίνεται σαν παιχνιδάκι πάνω μου, αλλά και πως αν βαρέσεις δυνατά ακόρντα φτάνει λίγο στα όριά της. Για single lines ή fingerstyle όμως ήταν φοβερή.

- Δοκίμασα και τις άλλες μικρές από Taylor, αλλά και μία Martin που βρήκα. Επίσης πολύ καλές, αλλά δεν είναι στα χρήματα που μπορώ να δώσω τώρα για sofa guitar.

Θα πάω και σήμερα να δω 2 μαγαζιά ακόμα εκτός Amsterdam, αλλά νομίζω πως καταλήγω στην Taylor BT1, ιδανικά τη συγκεκριμένη που δοκίμασα από κοντά. Μια φωτό για να σας βάλω στο πνεύμα:

43869489251_ff367c04ce_b.jpg

• Like 3

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έφτασες εκεί δες κ την Taylor gs mini... Εγώ έπαθα σοκ... Sorry gutter... 

Επεξεργασμένο από noe13
  • Like 1

Slow must go on....!!!!

• Moderator
54 λεπτά πριν, noe13 είπε

Αφού έφτασες εκεί δες κ την Taylor gs mini... Εγώ έπαθα σοκ... Sorry gutter... 

Τη δοκίμασα, είναι όντως πάρα πολύ καλή για mini/travel κιθάρα. Το θέμα είναι ότι την Taylor Baby την βρήκα στα 250 ευρώ γιατί είχε 2-3 σημαδάκια, τα οποία πρέπει να τα δεις στα 5 εκατοστά για να τα παρατηρήσεις.

Οι άλλες μικρές Taylor που έπαιξα, αλλά και η Martin LX1 είναι 1 κλικ πιο γεμάτες σε ήχο, απλά είναι και στα διπλά λεφτά κοντά.

More is more. Yngwie Malmsteen

11 ώρες πριν, Spyros Delta είπε

Το σιγουρο ειναι οτι ανεκαθεν (στα οργανα τουλαχιστον), μια λεπτομερεια που κανει ενα οργανο καλυτερο απο αλλο, την πληρωνεις λογαριθμικα ακριβοτερη.

Οσο πιο πολλες λεπτομερειες μαζευονται, τις πληρωνεις χρυσαφι.
Νομος.
Ετσι δικαιολογουνται οι τεραστιες διαφορες στο κοστος.

Ο αγοραστης καλειται να αποφασισει, ποιες επιπλεον λεπτομερειες χρειαζεται για να τις πληρωσει ή οχι.

3 ώρες πριν, BillTrantos είπε

Οι άλλες μικρές Taylor που έπαιξα, αλλά και η Martin LX1 είναι 1 κλικ πιο γεμάτες σε ήχο, απλά είναι και στα διπλά λεφτά κοντά.

Χελόουουουου

• Like 1

• 1 μήνα αργότερα...
6 λεπτά πριν, BillTrantos είπε

Παρ'όλα αυτά ο Lead Quality Assurance φαίνεται να έχει ενστάσεις. Προς το παρόν προτιμά τη θήκη.

Καλόπαιχτη Bill.

Θα το ξαναπώ, κούκλος είναι.

• Like 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου