Προς το περιεχόμενο

Ποια φθηνή ακουστική σας εξέπληξε ευχάριστα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.thomann.de/gr/harley_benton_custom_line_clgs_10s_travel.htm

Αν ενδιαφέρεσαι για ακουστική με μικρότερο scale, η παραπάνω harley benton είναι εξαιρετική. Μασίφ spruce καπάκι, arched back και ωραία θήκη, στην τιμή των 155 ευρώ. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ισάξια της Taylor GS mini. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου κάνει εντύπωση όσοι εδώ έχουν δώσει για ηλεκτρικές από λίγες έως πολλές χιλιάδες ευρώ και για ακουστική με 100-150 όλα κομπλε κ τούμπανο όργανο για τα λεφτά, εξωφρενικό. φτηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στ'αλεύρι.

• Συμφωνώ 1

1 ώρα πριν, gutter είπε

Μου κάνει εντύπωση όσοι εδώ έχουν δώσει για ηλεκτρικές από λίγες έως πολλές χιλιάδες ευρώ και για ακουστική με 100-150 όλα κομπλε κ τούμπανο όργανο για τα λεφτά, εξωφρενικό. φτηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στ'αλεύρι.

Κοίτα, είχα ακριβες ακουστικές αλλά έπιαναν σκόνη μια και προσωπικά μόνο για να γράψω τραγούδια τις χρησιμοποιώ οπότε για να παίζω cowboy chords 2-3 φορές το μήνα πλεον δεν το δικαιολογώ αυτό το έξοδο και έτσι πουλήθηκαν. 

In fact δεν είχα καθόλου ακουστική κιθάρα για πολλά χρόνια, τώρα την πήρα την parlor.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

1 ώρα πριν, gutter είπε

ναι γιατι οπως καταλαβαινεις οι περισσοτεροι τις εχουν για τον καναπε δεν ειναι οτι θα γραψουνε δισκο η παιζουν επαγγελματικα καπου,οποτε ναι 150 ειναι κομπλε γι αυτη τη χρηση απο κει και περα προφανως οχι δεν ειναι κομπλε ουτε τουμπανο

Στις 22/12/2022 στις 4:27 ΜΜ, BillTrantos είπε

Αν μπορώ και να γράψω στο DAW χωρίς μικρόφωνο (γιατί ζω σε πολύ busy γειτονιά) θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Οσο μπορεις να το αποφυγεις αυτο. Θα ειναι σα να εδωσες 5000 επιπλέον για το οργανο. Το μικροφωνο ειναι η Μονικα Μπελουτσι και το direct η Γεωργια Βασιλειάδου. Με στησιμο του μικροφωνου να κοιταει πολυ κοντα στο σημειο που ενώνεται μπρατσο σωμα εχεις καλο ηχο και αν παιζεις και με αξιοπρεπη ενταση λογικα θα εισαι οκ με το θορυβο, το direct ειναι χαλι.

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πριν, gutter είπε

Το λες και μονος σου "τούμπανο όργανο για τα λεφτά".
Για τα λεφτα.

Κατα τα αλλα, για την δικη μου την περιπτωση υπαρχει εξηγηση που εδωσα πολλα χρηματα για οργανα.

1. Μη ξεχναμε οτι μερικοι εδω, ειναι και επαγγελματιες, οποτε θα επρεπε κανονικα να δωσουν μεγαλυτερη προσοχη στο οργανο και να επενδυσουν. (Αν και απο οτι εχω δει, πολλοι συναδελφοι αγοραζουν τα πιο φτηνα για τη δουλεια).
2. Οταν ειχα αγορασει τις κιθαρες , δεν υπαρχαν ουτε σαν ιδεα, κιθαρες απο Κινα, Κορεα κλπ. Τα φτηνα της εποχης δεν εκαναν ουτε για καυσοξυλα. (Πολλες φορες και ακριβες, δεν εκαναν ουτε για καυσοξυλα)

3. Δεν τις αγορασα αυτες που ανεφερα. Τις δοκιμασα και τους εκανα μια αξιολογηση (σχεση αποδοση τιμης)  συγκριτικα με κιθαρες που εχω ή ειχα ή εχω παιξει γενικα.

Το σιγουρο ειναι οτι ανεκαθεν (στα οργανα τουλαχιστον), μια λεπτομερεια που κανει ενα οργανο καλυτερο απο αλλο, την πληρωνεις λογαριθμικα ακριβοτερη.

Οσο πιο πολλες λεπτομερειες μαζευονται, τις πληρωνεις χρυσαφι.
Νομος.
Ετσι δικαιολογουνται οι τεραστιες διαφορες στο κοστος.

Ο αγοραστης καλειται να αποφασισει, ποιες επιπλεον λεπτομερειες χρειαζεται για να τις πληρωσει ή οχι.

.

Επεξεργασμένο από Spyros Delta
  • Like 1
  • Συμφωνώ 1

• Guru

Το κλειδι με τις φτηνες ακουστικες συνηθως ειναι ενα μικρο σεταπ μετα την αγορα, τις περισσοτερες φορες λιγο κατεβασμα το nut. Μετα παιζουν μια χαρα. Απο πολυ φτηνες θυμαμαι μια Harley Benton απο Thomann που ηταν κατω απο κατοσταρικο τοτε, και επαιζε μια χαρα ετσι.

4 ώρες πριν, gutter είπε

Βασικά αυτή είναι η ερώτηση του op

• Like 2

Slow must go on....!!!!

https://www.skroutz.gr/s/7124106/Epiphone-Ακουστική-Κιθάρα-AJ-220S-Sunburst.html

Αυτή την έκανα δώρο σε ένα φίλο μου και έπαθα πλάκα από το πόσο καλό και γεμάτο ήχο έχει.Ανώτερη από άλλες yamaha και Washburn που έχω στα τριπλά λεφτά.

Να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε.

• Ευχαριστώ 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου