Vasilis1 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το ενίσχυτη μου ,δεν έχω χώρο και σκέφτομαι να τον ξαπλώσω στο πλάι έτσι ώστε να χωρέσει κάτω από μια βάση synth. Έτσι το φάρδος θα μετατραπεί σε ύψος.. αυτό θα επηρεάσει η θα προκαλέσει βλάβη στον ενισχυτή? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2022 Εάν είναι solid state δεν θα πάθει τίποτα Εάν έχει λάμπες δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mediumswing είπε Εάν έχει λάμπες δεν ξέρω Οι λάμπες είναι για ηρεμία, τάξη, ασφάλεια και όχι ξαπλώματα... Για ποιον ενισχυτή μιλάμε Βασίλη; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis1 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ! Ένας παλιός carlsbro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Vasilis1 είπε Ένας παλιός carlsbro Αν είναι τρανζίστορ- που λογικά είναι- τον ξαπλάρεις άφοβα. Τις λάμπες όμως, ποτέ. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αν είναι τρανζίστορ- που λογικά είναι- τον ξαπλάρεις άφοβα. Τις λάμπες όμως, ποτέ. Βρε παιδια υπαρχουν ενισχυτες που τις εχουν αναποδα. Λυχνιες κενου ειναι. Τα ηλεκτρονια δεν κινουνται με την βαρυτητα. (Διορθωστε με) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Βρε παιδια υπαρχουν ενισχυτες που τις εχουν αναποδα. Λυχνιες κενου ειναι. Τα ηλεκτρονια δεν κινουνται με την βαρυτητα. (Διορθωστε με) Δεν έχει να κάνει με την βαρύτητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά με τον τρόπο που είναι κατασκευασμένος.Οχι ότι είναι δεδομένο ότι θα πάθει κάτι αλλά έτσι είναι φτιαγμένος να κάθονται οι λάμπες είτε όρθιος είτε ανάποδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Δεν έχει να κάνει με την βαρύτητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα Ά εσύ ήσουν σήμερα που σε είδα σήμερα στα 2500 πόδια (περίπου) πάνω απ'το σπίτι μου να μπαινοβγαίνεις στα σύννεφα... 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, cigaret13 είπε σε είδα σήμερα στα 2500 πόδια Σε μέτρα πόσο είναι αυτό? Και αν ήταν δωδεκάμετρο στα 92 bps πόση ωρα θα κρατούσε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SibLt είπε Σε μέτρα πόσο είναι αυτό? Εξαρτάται από τα πόδια. Αμανείναι του Αντετοκούμπο, ή του Ποντένσε ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση