dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 69 Α/Μ 81 έγχρωμη. Και στις δυο περιπτώσεις ένιωσα σαν να ήρθε η nasa στο σπίτι μας 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Εγω μεγάλωσα με ένα hitachi vt-8e στο σπιτι, ηταν απιστευτο βιντεο ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jimmy87 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2022 Ωραίες εποχές που είχες έτοιμη την κενή κασέτα στο βιντεο μήπως και πετύχεις βιντεο κλιπ του αγαπημένου σου συγκροτήματος στην τηλεόραση (μόνο εγώ το έκανα;).. Χαζή ερώτηση: Υπερτερεί σε κάτι το vhs έναντι των ψηφιακών φορματ (όπως πχ κάποιοι θεωρούν το βινύλιο πιο "ζεστό" από τα cd) ή είναι καθαρά θέμα νοσταλγίας; Θυμάμαι πάντως ότι το stiff upper lip live των AC/DC που το είχα σε επίσημο vhs και dvd, έπαιζε πιο ωραία στο vhs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Στις 28/12/2022 στις 1:13 ΠΜ, Jimmy87 είπε Χαζή ερώτηση: Υπερτερεί σε κάτι το vhs έναντι των ψηφιακών φορματ (όπως πχ κάποιοι θεωρούν το βινύλιο πιο "ζεστό" από τα cd) ή είναι καθαρά θέμα νοσταλγίας; Για εμένα δεν τίθεται θέμα χειρότερου - καλλίτερου, ανάμεσα σε formats , αλλά διαφορετικού. Εξαρτάται επίσης τί θεωρεί κάποιος καλλίτερο και τί χειρότερο. Π.χ. μια 8Κ ταινία....που είναι γυρισμένη με cgi effects και είναι σαν video game δεν μου αρέσει όσο μια ταινία βωβού σινεμά. Ή υπάρχουν στιγμές που θέλω να ακούσω έναν μονοφωνικό δίσκο του Sinatra και , άλλες στιγμές μια ιλουστρασιόν παραγωγή GRP. Αντικειμενικά , μια καλά γραμμένη VHS , παίζει αξιοπρεπώς...αλλά μέχρι εκεί. Στις 28/12/2022 στις 1:13 ΠΜ, Jimmy87 είπε Ωραίες εποχές που είχες έτοιμη την κενή κασέτα στο βιντεο μήπως και πετύχεις βιντεο κλιπ του αγαπημένου σου συγκροτήματος στην τηλεόραση (μόνο εγώ το έκανα;).. Προφανώς όχι...όλοι το κάναμε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Κι ομως καποτε περιμεναμε να ηχογραφησουμε τραγουδι απο προσφερομενη εκπομπη μαζι με τα λογια του παραγωγου και μαλιστα με μικροφωνο απαιτωντας ησυχια μεσα στο σπιτι. Αντε να το εξηγησεις αυτο σημερα που στρημαρουν σε hires 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2022 Έτοιμο, βρήκε τη θέση του. Έγινε βίδες....μετα τους κάτω ιμάντες, άλλαξα ιμάντα στο idler....σφίξιμο στα φρένα και διαλυτικό στο pinch roller για να μην πατινάρει....και έγινε καινούργιο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, LK είπε μετα τους κάτω ιμάντες, άλλαξα ιμάντα στο idler....σφίξιμο στα φρένα και διαλυτικό στο pinch roller για να μην πατινάρει....και έγινε καινούργιο. Δίσκο πλατώ άλλαξες? Τρόμπα βενζίνης? Φλάντζα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση