Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ω ρε φίλε, αφτή πρέπει να είναι η βαλίτσα της Καΐλής ασούμε. Φοβηθηκα όταν ο ΠούΣτιν μπουκαρε στην Ουκρανία και στόκαρα πράμα....και δεν είχα άδικο, δεν υπάρχει GHS boomers ούτε για δείγμα εδώ και κάνα 3μηνο πουθενά στην ΕΕ, πήγε το νικέλιο 5 φορές απανΟυ Επεξεργασμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε δεν υπάρχει GHS boomers ούτε για δείγμα εδώ και κάνα 3μηνο πουθενά στην ΕΕ, πήγε το νικέλιο 5 φορές απανΟυ Τώρα πούλα λέμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Άμα παλιώσουν οι χορδές, δεν τις αλλάζουμε. Ζμπρώχνουμε την κιθάρα στα μετάχειρα και παίρνουμε άλλη. Πιο φθηνά μας έρχεται. Καλό δε λέω, αλλά σας έχω καλύτερο: Πουλάτε τα 6χορδα κσύλα και το γυρίζεται στο μπάσο (ιδανικά τετράχορδο) και αλλάζετε χορδές μια φορά στα 10 χρόνια ή και ποτέ Do the maths και θα δείτε το κέρδος 1 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 εγώ νομίζω ότι η μπίχλα στις χορδές εμβαθύνει τον ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση