funkysoul Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2022 ναι ισως αναμεταξυ τους.κοιταξτε,παλιοτερα δεν πιστευα στην ανθεκτικοτητα τους αλλα διαπιστωσα το αντιθετο και πλεων τις βαζω στις κιθαρες μου οποτε μου φανηκε οτι μαζευτηκαν στο σκασιμο τους.ε τωρα τι να πω ισως ειμαι μονο εγω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Νταξ οι άνθρωποι φτιάχνουν φοβερές χορδές. Δε χρειάζεται να μπορούν να τις κρίνουν κι όλας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 "Οι χορδές δεν καθαρίζονται, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ μόνο,κάθε 8 ώρες παιξίματος max" Αριστοτέλης " περί ήχων " 360 π.χ 7 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Superfunk είπε "Οι χορδές δεν καθαρίζονται, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ μόνο,κάθε 8 ώρες παιξίματος max" Αριστοτέλης Ωνάσης. " περί ήχων " 6 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Nestoras είπε Με έναν πρόχειρο υπολογισμό (ο βαρετός νερντ της παρέας...) 1,5 ώρα την μέρα, εφτά μέρες η εβδομάδα, 52 εβδομάδες ο χρόνος, ας πούμε 6,00 Eu το σετ χορδών... = 410,00 + Eu τον χρόνο μόνο για χορδές και μόνο για μια κιθάρα! 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Με έναν πρόχειρο υπολογισμό (ο βαρετός νερντ της παρέας...) 1,5 ώρα την μέρα, εφτά μέρες η εβδομάδα, 52 εβδομάδες ο χρόνος, ας πούμε 6,00 Eu το σετ χορδών... = 410,00 + Eu τον χρόνο μόνο για χορδές και μόνο για μια κιθάρα! Αν κοΠσις το τσιγάρο μια χαρά βγαίνεις. Πτωχε,ε πτωχε 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Με έναν πρόχειρο υπολογισμό (ο βαρετός νερντ της παρέας...) 1,5 ώρα την μέρα, εφτά μέρες η εβδομάδα, 52 εβδομάδες ο χρόνος, ας πούμε 6,00 Eu το σετ χορδών... = 410,00 + Eu τον χρόνο μόνο για χορδές και μόνο για μια κιθάρα! Γιαυτο λεω και εγώ "αγοράζετε κιθάρες και όχι χορδαί"! 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Γιαυτο λεω και εγώ "αγοράζετε κιθάρες και όχι χορδαί"! Άμα παλιώσουν οι χορδές, δεν τις αλλάζουμε. Ζμπρώχνουμε την κιθάρα στα μετάχειρα και παίρνουμε άλλη. Πιο φθηνά μας έρχεται. 4 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Άμα παλιώσουν οι χορδές, δεν τις αλλάζουμε. Ζμπρώχνουμε την κιθάρα στα μετάχειρα και παίρνουμε άλλη. Πιο φθηνά μας έρχεται. Κάτσε γιατί με ανΓχοσαις και έκανα καταμέτρηση...τη βγάζω δεν τη βγάζω τη χρονιά (για το 2022 μιλάω) 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Κάτσε γιατί με ανΓχοσαις και έκανα καταμέτρηση...τη βγάζω δεν τη βγάζω τη χρονιά (για το 2022 μιλάω) Ω ρε φίλε, αφτή πρέπει να είναι η βαλίτσα της Καϊλής ασούμε. Άμα σε πιάσουνε με τόσες χορδές την έβαψες. Επεξεργασμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση