Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως είπε κι ο @akrateia"η αίσθηση οτι ακουμε κατι ανθρώπινο -εννοώ μη μηχανικό, μη επαναλαμβανομενο- είναι πολύ έντονη"... Enjoy! https://www.wikiloops.com/backingtrack-jam-257962.php Your browser does not support the HTML5 audio tag Need for Speed.mp3 Επεξεργασμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 από Pavloz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Βγηκε και το καινούργιο need for speed. Λέει τίποτα? Γιατί το heat μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα (κολλημένος με το gaming χαχαχαχαχα ) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 3 hours ago, cos_dr said: Βγηκε και το καινούργιο need for speed. Λέει τίποτα? Γιατί το heat μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα (κολλημένος με το gaming χαχαχαχαχα ) Έχω να ασχοληθώ από την εποχή του Carbon.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση