Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι Squier τώρα τελευταία βγάζουν συχνά πυκνά πρόβλημα με το παξιμάδι του truss rod. Ή αυτό ή εγώ είμαι εξαιρετικά άτυχος... Επεξεργασμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 από kpeyos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Μία φορά θα το πειράξω και θα μείνει εκεί για πάντα . Εννοώ ότι αν με βολέψει ένα setup δεν το αλλάζω εύκολα. Οπότε μάλλον δεν θα το ταλαιπωρήσω πολύ και ελπίζω να σταθώ τυχερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ πάλι ως περίεργος γερούνδιος (και κσυλολάγνος) θα πω: ΟΚ να την πάρεις την tele, αλλά... Βλέπω ότι από αυτές που έκαναν παρέλαση, οι πιο πολλές είναι "εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες" (poplar) και "Ατλαντική Συμμαχία" (Nato). Αφού τη θες πάρε μια "original"- ή alder ή ash. Θα κοστίσει παραπάνω, αλλά θα είναι "αυτό" και όχι κάτι σαν αυτό. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Όταν μάθω να παίζω και θα έχω εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες της fake θα πάρω και μια original 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, PAL είπε Όταν μάθω να παίζω και θα έχω εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες της fake θα πάρω και μια original Αν αγοράζαμε όργανα με βάση το παικτικό μας επίπεδο, θα έπαιζα ακόμα το τριγωνάκι, άντε κάνα ντέφι στο τσακίρ. Δεν είναι θέμα fake/original, ή το τι είναι Τέλε και τι όχι, το θέμα είναι ότι στα λεφτά που κοστίζουν πλέον καινούργιες, βρίσκεις μτχ Μεξικάνες Fender που έχουν καλύτερα ξύλα on paper. Και θα πω κάτι που είναι σχετικά unpopular εδώ, αλλά χίλιες φορές Μεξικάνα Fender, παρά Squier, ακόμα κι αν χρειαστούν 1-2 upgrades (που θα τα έκανες και στη Squier 100%). 400ε για Squier; ΠΟΎ ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλύτερα 550 μεταχειρισμένο mim, πάρα 400 καινούριο squier. Με 400, πάντως, δε βρίσκεις mim. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχω την δυνατότητα ένα ξεχωρίσω αν ένα μεταχειρισμένο όργανο είναι σε καλή κατάσταση γι αυτό πάω στην σιγουριά του καινούργιου. Τώρα αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις κοντά στο budget είτε fake είτε original και έχουμε και links... τέλεια... θα ήθελα να ακούσω όλες τις προτάσεις. Ακόμα και για μεταχειρισμένα. Επεξεργασμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 από PAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Καλύτερα 550 μεταχειρισμένο mim, πάρα 400 καινούριο squier. Με 400, πάντως, δε βρίσκεις mim. Να ανοίξεις τώρα smartnoiz και να βρεις 15 MIM Tele σε αυτό το range δεν πρόκειται όντως. Με λίγη αναμονή (και έρευνα στο ενδιάμεσο), όλο και κάτι θα βρεις. Μπορεί να είναι στα 450 ή 500, αλλά εμφανίζονται. Για μένα αξίζει η αναμονή στη συγκεκριμένη περίπτωση. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Καλύτερα 550 μεταχειρισμένο mim, πάρα 400 καινούριο squier. είναι σίγουρο αυτό; Επεξεργασμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 από mediumswing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, mediumswing είπε είναι σίγουρο αυτό; Όχι, κάθε όργανο είναι διαφορετικό. Από άποψη specs μιλάει ο Bill. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση