fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Γράφω τραπ στίχους. Πολύ light είναι. Που είναι οι γκόμενες, τα φράγκα, τα μπιστόλια και τα ναρκωτικά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πολύ light είναι. Που είναι οι γκόμενες, τα φράγκα, τα μπιστόλια και τα ναρκωτικά? Γράψε εσύ καλύτερο 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Λίγα λόγια και καλά...όλα τα λεφτά είναι στο 8:40 Oι RATM έκλεισαν με το έτσι θέλω την wall street... ...trap, snap, clap, fart...το μόνο που μπορούν να κλείσουν είναι κανα πατζούρι...άντε και καμμιά μπαλκονόπορτα αν κάνει κρύο...από σεβασμό στα μέλη του forum και στην προσωπική ελευθερία του κάθε ανθρώπου, δεν θα αναφέρω εδώ τι θα έπρεπε να κλείσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Pavloz είπε Λίγα λόγια και καλά...όλα τα λεφτά είναι στο 8:40 Oι RATM έκλεισαν με το έτσι θέλω την wall street... Οι τραπερ μας είναι καλυτεροι από αυτούς. Αυτούς ποιος τους ξέρει πια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Οι τραπερ μας είναι καλυτεροι από αυτούς. Αυτούς ποιος τους ξέρει πια. Εγώ λέω να μεταγλωττίσουνε το "Μαμά" στα Ινγκλέζικα να δεις ποιος είναι καλύτερος ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, cos_dr said: Οι τραπερ μας είναι καλυτεροι από αυτούς. Αυτούς ποιος τους ξέρει πια. Και τότε λίγοι τους ήξεραν εδώ, όπως και τώρα. Στον υπόλοιπο κόσμο βέβαια είναι αλλοιώς τα πράγματα και για τους RATM και για τους εγχώριους "ποντικοπαγιδάτορες" Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 από Pavloz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Pavloz είπε Και τότε λίγοι τους ήξεραν εδώ, όπως και τώρα. Στον υπόλοιπο κόσμο βέβαια είναι αλλοιώς τα πράγματα και για τους RATM και για τους εγχώριους "ποντικοπαγιδάτορες" Πλάκα έκανα. Αυτοί είναι θεοί, δεν συγκρίνονται με θνητους 46 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ λέω να μεταγλωττίσουνε το "Μαμά" στα Ινγκλέζικα να δεις ποιος είναι καλύτερος ασούμε. Δεν ξέρω Ινγκλέζικα. Είμαι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Οι RATM είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πως ο σοσιαλοκομμουνισμος δεν εχει ελπιδα. Τα ατομα εκαναν περιουσια και εφεραν εσοδα πολλων δεκαδων εκατομμυρίων σε πολυεθνικές mega corporations, με το να τραγουδάνε εναντια στις πολυεθνικές και στα mega corporations. Σας δουλεύει παιδάκια ο καπιταλισμος, παρατηστε το, resistance is futile. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 15 minutes ago, manosx said: Οι RATM είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πως ο σοσιαλοκομμουνισμος δεν εχει ελπιδα. Τα ατομα εκαναν περιουσια και εφεραν εσοδα πολλων δεκαδων εκατομμυρίων σε πολυεθνικές mega corporations, με το να τραγουδάνε εναντια στις πολυεθνικές και στα mega corporations. Σας δουλεύει παιδάκια ο καπιταλισμος, παρατηστε το, resistance is futile. Δεν αντιλέγω, αλλά... που κολλάει τώρα αυτό; Ζητώ συγνώμη, δεν είμαι κι από τους πιο εφυιείς ανθρώπους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Κολλαει εκει που κολλανε και οι RATM με τον snik και τον mad clip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση