dimsonic Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 Με τις υγείες μας Σήμερα που άκουγα τον Πετρίδη, απορούσε ο άνθρωπος πως ο λαγός δεν έχει καθόλου επιτυχία στην Ελλάδα όταν οι κλώνοι του κάνουν το "ίδιο" στα ελληνικά. Αβυσσος.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 Ζήτω οi LIGHT, TRANNOS, o NOIZY, o SNIK και ο μακαρίτης ο Mad Clip Ζήτω οι Τραπ Έλληνες Ήρωες του 2022 Και του χρόνου τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 άμα όλοι αυτοί δεν μάθουν να κάνουν τον λυγμό που κάνει ο λαγός ....ΔΕΝ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε άμα όλοι αυτοί δεν μάθουν να κάνουν τον λυγμό που κάνει ο λαγός ....ΔΕΝ Εγώ είμαι fan. Αν τον βρουν οι δικοί μας τον λαγό πουθενά θα τον κάνουν ντουλάπα από το ξύλο 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιος τον μαμει τον λαγό όταν λίγα μίλια βορειότερα συμπατριώτης του βγάζει τέτοιο αριστούργημα Αφήστε τα "τσαρτς" και τις "επιτυχίες" και ακούστε τις ΑΠΕΙΡΕΣ μουσικαρες που παράγονται καθημερινά από ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ μουσικούς. Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 από Superfunk 4 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Το trap του σήμερα είναι καθαρά για προώθηση προϊόντων και για καταναλωτισμο. Πάντα ήταν απλά τώρα είναι στο απόγειο. Επηρεάζει τα παιδιά και ζητάνε αυτα που βλέπουν στα video clip. Ο γιος μου φτιάχνει γκαρνταρόμπα και την επιδεικνύει σε όλους και σε εμένα και όλο ζητάει για να ντύνεται και να κυκλοφορεί. Και η γενιά μου έτσι έκαμε. Όλο λεφτά και όλο λεφτά δεν υπάρχουν πάρα μόνο τα υπερκέρδη των τραπεζών, των τσεο, των πολιτικών και των κουμπάρων και πεινάμε και στα παιδιά μας αυτά που βλέπουν να φοράνε πως θα τους τα παίρνουμε αφού δεν έχουμε να φάμε χαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το trap του σήμερα είναι καθαρά για προώθηση προϊόντων και για καταναλωτισμο. Πάντα ήταν απλά τώρα είναι στο απόγειο. Επηρεάζει τα παιδιά και ζητάνε αυτα που βλέπουν στα video clip. Ο γιος μου.... Δώσε βρε ένα 400άρι και πάρτου ένα καλό δώρο για την Πρωτοχρονιά ασούμε, από αυτά που βλέπει στα βιντεοκλίψ. https://www.gkioulekas.com.gr/metaxirismena/item/958-941fbl 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Και σιγουρα δεν πιάνει σκουλικια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, dimsonic είπε Σήμερα που άκουγα τον Πετρίδη, απορούσε ο άνθρωπος πως ο λαγός δεν έχει καθόλου επιτυχία στην Ελλάδα όταν οι κλώνοι του κάνουν το "ίδιο" στα ελληνικά. Η απάντηση πες του Πετρίδη είναι στην τελευταία λέξη. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γράφω τραπ στίχους. Πες μου σε τι τέμπο θες να φας τις σφαίρες. Αφού ο λαός πεινάει λίγες έχεις μέρες. Στήσε κάλπες τώρα τις γιορτές να αναμετρηθούμε. Με Gucci κσι με Prada Θα ερθουμε να μπούμε στους αρμούς της εξουσίας, και θα λογαριαστούμε Χαχαχαχα Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 από cos_dr 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση